19:05 24.07.2018

Мей вирішила особисто очолити переговори з ЄС щодо Brexit

1 хв читати
Мей вирішила особисто очолити переговори з ЄС щодо Brexit

Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза ​​Мей заявила, що відтепер вона буде особисто керувати переговорами щодо виходу з ЄС, повідомляє у вівторок видання The Independent.

"Я очолюватиму переговори з Європейським союзом, а міністр у справах виходу з Європейського союзу (Домінік Рааб - ІФ) буде виступати в якості мого представника", - йдеться в заяві Мей.

Мей зазначила, що міністерство у справах Brexit продовжить керувати підготовкою британського уряду до виходу з ЄС. У зв'язку з цим міністерство набере нових співробітників, також у нього перейде низка співробітників секретаріату кабінету міністрів Великої Британії.

Останнім часом в Англії не вщухають суперечки за умовами виходу з ЄС. У цьому місяці через розбіжності щодо Brexit уряд покинули міністр у справах Brexit Девід Девіс і глава МЗС Британії Борис Джонсон.

Після відходу Девіса британські ЗМІ писали, що у нього були "складні відносини" з координатором ЄС на переговорах з Великою Британією Мішелем Барньє, і в Великій Британії сподіваються, що під керівництвом Рааба відносини покращаться.

Велика Британія офіційно завершить процес виходу з Євросоюзу 29 березня 2019 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА