Яке нове авто можна купити в Україні за 10 тисяч євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яке нове авто можна купити в Україні за 10 тисяч євро

Особисті фінанси
5813
Якщо порівняти ціни на бюджетні автомобілі в Україні за минулий і поточний рік, то можна помітити, що більшість автомобілів подорожчали. Найдешевший автомобіль коштує вже не 150, а 190 тис. грн.
А лідер бюджетного сегмента — Matiz від Daewoo, — залишив ринок. Його місце тепер зайняв узбецький Ravon.
Але багато недорогих авто додали в ціні 10 і більше відсотків, що не може не засмучувати. Але поки що вибір навіть на не дуже велику суму, якою є 10 тис. євро, є.
Отже, ми представляємо до вашої уваги найдоступніші авто на українському ринку:
1.ZAZ Sens — 190 400 грн.
Найдешевший автомобіль на ринку — рідний ЗАЗ. Щоправда, враховуючи його комплектацію, в якій немає нічого, вік моделі і те, що це розпродаж машин минулого року випуску, його ціна повинна бути ще набагато нижчою.
2. Ravon R2 — 198 450 грн.
Незважаючи на менші розміри, саме Равон виглядає більш адекватною бюджетною покупкою — машина набагато свіжіша, в базі йде з автоматом, а якість збірки в Узбекистані цілком прийнятна.
3. Lada Granta — 157 227 грн.
Російська машина подорожчала майже на 45 тис. грн., що є рекордом. Не дивно, що купують їх вкрай рідко. Тим не менш, якийсь попит є, і дилери завозять нові партії російських машин.
4. Ravon R4 — 259 035 грн.
У минулому році другою за ціною узбецькою моделлю була Gentra, але зараз на її місці Р4 — більш сучасний автомобіль, хоч і класом формально нижчий. При цьому у нього дуже просторий салон і найбільший багажник серед бюджетних авто.
5. Great Wall C30 — 270 000 грн.
Порівняно з минулим роком, автомобіль подорожчав незначно — усього на 1 тис. грн. Але продається все одно ні добре, ні погано. Позашляхові Great Wall в Україні люблять більше.
Недалеко від зазначеної суми пішли Hyundai i10, Peugeot 108 і KIA Picanto. При цьому з 13 машин лише одна повнопривідна, одна з автоматом і жодного дизельного авто. Тенденція до подорожчання взагалі може призвести до вимирання колись найбільш затребуваного бюджетного класу. Адже ще трохи, і для одних ці машини перестануть бути доступними, а для інших будуть непотрібні — можуть дозволити собі авто класом вище, які при цьому ще і дешевшають.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас