Tesla отримала найбільше замовлення на електричні вантажівки Tesla Semi — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla отримала найбільше замовлення на електричні вантажівки Tesla Semi

Фондовий ринок
1710
Компанія Tesla отримала замовлення на поставку електричних вантажівок Tesla Semi від холдингової компанії Pride Group Enterprises, що спеціалізується на лізингу вантажного транспорту. Наразі це найбільше замовлення в рамках програми Tesla Semi.
Pride Group Enterprises оголосила про резервування 150 електричних вантажівок Tesla Semi з можливістю покупки в цілому 500 одиниць Tesla Semi. Залежно від остаточної кількості і конфігурацій електричних вантажівок сума контракту може скласти від 22 до 100 млн доларів США.
Це далеко не перший великий контракт у американського автовиробника на поставку Tesla Semi. Раніше у неї зарезервував поставку в цілому 130 штук Tesla Semi ритейлер Walmart, близько 125 штук зарезервувала компанія United Parcel Service (UPS), що спеціалізується на експрес-доставці і логістиці, ще 100 штук забронювала харчова компанія PepsiCo.
Анонсувавши Tesla Semi в 2017 році, автовиробник використовував модель бронювання, що добре зарекомендувала себе в сегменті легкових електромобілів. Для резервування купівлі електричної вантажівки спочатку було достатньо оформити депозит на $5000, але потім ця сума зросла до $20 000 за резервування базової комплектації, в той час як за бронювання версії Founders Series доведеться відразу виплатити повну вартість в розмірі $200 000.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас