07:28 08.09.2020

Російські найманці один раз порушили режим припинення вогню на Донбасі

1 хв читати
Російські найманці один раз порушили режим припинення вогню на Донбасі

Російські найманці за минулу добу один раз порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військовослужбовці не постраждали, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

"7 вересня, збройні формування Російської Федерації один раз порушили домовленості, які почали діяти 27 липня 2020. Бойових втрат, у результаті пострілів, серед особового складу об'єднаних сил немає", - йдеться в ранковому зведенні на сторінці штабу ООС у соцмережі Фейсбук у вівторок.

Як зазначається, зі стрілецької зброї та ручного протитанкового гранатомета найманці зробили поодинокі провокаційні постріли в бік позицій українських підрозділів поблизу населеного пункту Кам'янка в Донецькій області.

"З початку поточної доби, 8 вересня, на ділянках відповідальності наших підрозділів порушень повного і всеосяжного режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації не зафіксовано", - додали в штабі.

Зазначається, що режим припинення вогню дотримується на всій лінії розмежування.

Також у районі проведення операції ООС в прифронтових районах сапери Державної служби з НС розмінували майже два гектари території і передали на знищення 41 вибухонебезпечний предмет.

Крім того, для мінімізації наслідків артилерійських обстрілів попередніх років рятувальники проводять роботи з відновлення пошкоджених житлових будинків і об'єктів інфраструктури. Зараз роботи ведуться на 42-х об'єктах.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Італія готова відправити новий пакет військової допомоги з ППО для України і виділить 140 млн євро на розвиток української інфраструктури - глава МЗС

Уже бачимо, коли і як ми зможемо поставити нові системи ППО в Україну - Зеленський

Майже EUR1,5 млрд податків на доходи від російських активів будуть доступні Україні вже в липні - президентка Єврокомісії

Харків не розглядає варіанту евакуації жителів як вирішення проблем, місто націлене на відновлення - мер

За фактом витоку інформації здійснюють досудове розслідування і два службових - директор НАБУ

Німеччина найближчим часом надасть Україні третю систему Patriot, установки IRIS-T, "Гепарди", ракети та боєприпаси - Шольц

Генштаб ЗСУ: Від початку цієї доби на всій лінії фронту вже відбулося 37 боїв

Село Іванівське перебуває під контролем Сил оборони України - ОСУВ "Хортиця"

Генштаб ЗСУ: Сили оборони за добу уразили 13 локацій противника, сім засобів ППО та одну РЛС

На східному напрямку українські воїни знищили російський багатофункціональний комплекс "Борисоглєбськ-2" - ОСУВ "Хортиця"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА