19:59 08.04.2020

У Львівській області другий летальний випадок від коронавірусу

1 хв читати
У Львівській області другий летальний випадок від коронавірусу

У Львівській області зафіксували другий летальний випадок від коронавірусної хвороби, повідомляє прес-служба Львівської обласної державної адміністрації з посиланням на дані виконувача обов'язків директора Департаменту охорони здоров'я Андрія Васька.

За його словами, йдеться про 50-річного чоловіка, діагноз у якого лабораторно підтвердили вночі 7 квітня. Його доставили в клінічну лікарню Львівської залізниці у важкому стані – з дихальною недостатністю і шлунково-кишковою кровотечею.

"Незважаючи на зусилля лікарів, чоловік помер у реанімації", - сказав Васько.

За даними Львівської обладміністрації, у Львівській області діагностували коронавірусне захворювання Covid-19 у 47 осіб. В обласній інфекційній лікарні перебувають 85 осіб. Стан 9 – важкий, двоє пацієнтів на апараті штучної вентиляції легенів. Серед хворих - двоє неповнолітніх.

Як повідомлялося, за даними Центру громадського здоров'я Міністерства охорони здоров'я України (ЦОЗ) станом на 9:00 середи, 8 квітня, в Україні підтверджено 1668 випадків Covid-19, з них 52 летальних, 35 пацієнтів одужали. За добу було зафіксовано 206 нових випадків. Зокрема, у Львівській області було діагностовано 36 випадків, з них 1 летальний.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА