Житомирщина додатково виділить на ремонт доріг 32 мільйони з митних платежів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Житомирщина додатково виділить на ремонт доріг 32 мільйони з митних платежів

Казна та Політика
102
До кінця цього року на Житомирщину спрямують 32 мільйони гривень, які область отримала від перевиконання митних платежів, на поточний, середній та капітальний ремонт доріг.
Про зміни до профільної обласної програми повідомив начальник управління дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської ОДА Роман Крисюк, інформує прес-служба облдержадміністрації.
“Житомирщина отримала 32 млн грн коштів від перевиконання митних платежів, які спрямують на поточний, середній і капітальний ремонти доріг”, – йдеться в повідомленні.
Як зазначив Крисюк, «проектом рішення передбачається збільшення фінансування на ремонт доріг за рахунок перевиконання від митниці – збільшити з 136 млн грн до 172 млн грн».
Відзначено, що зміни в обласній програмі розвитку дорожньої інфраструктури і фінансуванні робіт, пов’язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом і утриманням автомобільних доріг місцевого значення у Житомирській області на 2018 рік, підтримали депутати обласної ради під час засідання комісії з питань бюджету і комунальної власності.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас