Розкладачка Motorola Razr 2 отримає такий же гнучкий екран, як у її попередників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розкладачка Motorola Razr 2 отримає такий же гнучкий екран, як у її попередників

Фондовий ринок
534
Мобільний підрозділ Motorola, який належить Lenovo, випустив цьогоріч складні смартфони Razr і Razr 5G. Згідно з наявними даними, зараз компанія працює над гнучким смартфоном нового покоління, який, як повідомляється, отримає назву Razr 2. Авторитетний інсайдер Росс Янг (Ross Young) розкрив подробиці про дисплей майбутнього пристрою.
За словами Янга, екран Razr 2 матиме таку ж діагональ, як і його попередник. Виходить, що смартфон отримає 6,2-дюймову OLED-панель. Крім того, розмір зовнішнього дисплея, за словами інсайдера, також не зміниться в розмірах. На жаль, джерело не повідомило подробиць про роздільну здатність і частоту оновлення екранів, однак можна припустити, що вони залишаться незмінними.
Наразі про майбутню «розкладачку» Motorola практично нічого не відомо. Проте, є припущення, що анонс телефону намічений на квітень наступного року. Нагадаємо, що Motorola Razr 5G, представлений в цьому році, працює на базі чіпа Qualcomm Snapdragon 765G, який часто встановлюється в смартфони середнього цінового сегменту. Процесор працює в зв’язці з 8 Гбайт оперативної пам’яті. Ємність вбудованого накопичувача дорівнює 256 Гбайт.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас