RU
 

Україна на класі розгромила Литву в відборі на Євро-2020

iSport.ua,  7 вересня 2019, 20:55
0
411
Україна на класі розгромила Литву в відборі на Євро-2020

Збірна України здобула впевнену виїзну перемогу.

Збірна України в п'ятому турі групового етапу відбору на Євро-2020 впевнено на класі розгромила Литву - 3:0.

Багато в чому на хід поєдинку вплинув швидкий гол - вже на сьомій хвилині захисники Литви залишили одного Зінченка на лінії штрафного, Марлос вивів Олександра фактично один на один з кіпером і гравець Ман Сіті вдарив точно в правий нижній кут.

Україна продовжила контролювати гру, результатом чого став другий забитий м'яч на 27-й хвилині. Марлос обікрав Матулявічюса, дійшов до лінії штрафної і спокійно поклав м'яч в правий кут, забивши дебютний свій гол за національну команду.

Доводити рахунок до розгромного ще в першому таймі могли Малиновський і Кривцов. Руслан сильно вистрілив з дальньої дистанції, воротар не зміг зреагувати, але м'яч потрапив йому в груди, а Кривцов не зміг добити м'яч, що відлетів у нього.

У другому таймі Україна продовжила грамотно і впевнено грати, контролюючи гру і створивши кілька небезпечних моментів. Кілька разів небезпечно з дальньої дистанції пробивав Малиновський, який "пристрілявся" на 61-й хвилині. Після м'якої передачі під удар хавбек Аталанти поклав м'яч точно в кут.

Після цього Шевченко зробив кілька замін, а гравці, що залишилися на полі, скинули темп гри і довели матч до перемоги. Фактично, Литва мала один хороший момент за весь матч, коли вже в компенсований час Ляукжяміс віддав на вільного Вербікіса, який з 14-ти метрів пробив у П’ятова.

Україна виграє 3:0 і набирає 13 балів в п'яти матчах, завдяки чому впевнено лідирує у своїй групі і ще на крок наближається до виходу на Євро-2020.

Литва - Україна 0:3

Голи: Зінченко, 7, Марлос, 28, Малиновський, 62

Литва: Зубас - Міколюнас, Гірдвайніс, Паленіс, Воробйов - Шимкус - Вербіцкас, Зулпа, Матулявічюс (Кукліс, 64), Голубіцкас (Голубіцкас, 52) - Черних (Лаукземіс, 67).

Україна: П’ятов - Болбат, Кривцов, Матвієнко, Миколенко - Степаненко, Зінченко, Малиновський (Безус, 79) - Ярмоленко (Циганков, 59), Яремчук (Мораес, 66), Марлос.

Попередження: Миколенко


Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі