08:56 29.05.2018

Військовослужбовець, зниклий 24 травня на Донбасі, перебуває у полоні бойовиків

1 хв читати
Військовослужбовець, зниклий 24 травня на Донбасі, перебуває у полоні бойовиків

Військовослужбовець 30-ї окремої Новоград-Волинської Рівненської механізованої бригади Збройних сил України, зв'язок із яким зник у четвер 24 травня, потрапив у полон бойовиків, повідомили в прес-службі бригади.

"З відкритих джерел інформації стало відомо про місце перебування військовослужбовця нашої частини, який зник 24 травня. Найголовніше - що він живий, але за попередньо отриманою інформацією, перебуває у ворожому полоні", - наголошується в повідомленні на Facebook-сторінці мехбригади у понеділок увечері .

"З відео допиту військовослужбовця ЗСУ можна зробити висновок, що людина зазнала важкого психологічного впливу, перебуває у стресовому стані, говорить плутано, має виснажений вигляд - ймовірно, через тривалу відсутність сну або фізичні тортури", - зазначено в повідомленні.

У бригаді стверджують, що заяву їхнього військовослужбовця зроблено під пресом російських спецслужб.

"Той факт, що військовий стверджує про абсолютну відсутність російських військ на території України, вказує на те, що з 19-річним чоловіком попрацювали представники російських спецслужб. Заяви, які був змушений зробити військовополонені - це спроба російських пропагандистів переконати українське і світове співтовариство в відсутності окупаційних військ РФ на тимчасово непідконтрольній території України", - резюмували військові.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА