14:32 19.04.2020

Південна Корея знімає частину обмежень, викликаних поширенням коронавірусу

1 хв читати
Південна Корея знімає частину обмежень, викликаних поширенням коронавірусу

Південна Корея продовжила деякі заходи соціального дистанціювання на 16 днів, проте зняла низку обмежень, введених під час активного поширення коронавірусної інфекції, повідомив у неділю прем'єр-міністр Республіки Чон Се Гюн.

"Найбезпечніше підтримувати інтенсивне соціальне дистанціювання, але реально це не так просто. Ми маємо знайти золоту середину", - заявив прем'єр під час наради урядовців.

Він додав: "Якщо ми зможемо зберегти стабільне управління на нинішньому рівні, то з 6 травня перейдемо до" рутинного соціального дистанціювання", - сказав Чанг.

Це дасть змогу відновити нормальну економічну діяльність за дотримання необхідних запобіжних заходів.

Рішення про послаблення було ухвалено після того, як у неділю медична влада країни оголосила про зростання кількості інфікованих за минулу добу на вісім осіб. Уперше за два місяці зростання кількості хворих обмежилося однозначним числом.

До послаблень входить відновлення служби в церквах, проведення спортивних змагань, але без уболівальників.

Станом на неділю, за даними Американського університету Джонса Гопкінса, який здійснює моніторинг поширення інфекції в світі, в Південній Кореї кількість інфікованих становила 10 тис. 661 осіб, померли 234 людини.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА