День фінансів, 26 березня: Смерть Мавроді, найкращі міста для життя, авіазавод від "Антонова" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 26 березня: Смерть Мавроді, найкращі міста для життя, авіазавод від "Антонова"

1206
Понеділок, 26 березня. Головна новина дня – смерть людини, до якої можна ставитися по-різному. Про його “фінансові маневри” чули не тільки в країнах СНД, але й далеко за межами.
Смерть Мавроді. У Москві помер організатор відомої фінансової піраміди «МММ». Людину, яка колись маніпулював мільярдами, госпіталізували прямо з автобусної зупинки. Випадковий перехожий викликав йому «швидку», але врятувати Сергія не вдалося.
Маємо і більш позитивні новини:
УкрАВТО та успіхи. Одна з провідних компаній автомобільного ринку країни – Українська автомобільна корпорація (УкрАВТО) завершила 2017 рік з чистим прибутком у розмірі 254,7 млн грн, тоді як 2016 року чистий збиток становив 3,08 млн грн. Про це свідчать попередні дані компанії.
Де в Україні жити добре? Українці обирали міста, де їм найкраще живеться. Творці опитування запропонували оцінити якість 22 сфер і послуг у місті від 1 до 5. Оцінювалися інфраструктура, комунальна, гуманітарна сфери, медицина, освіта, діяльність правоохоронних органів та ін.. Міста-лідери опитування тут.
План на 2,6 млрд. Міністерство юстиції України розробило план, за допомогою якого планує стягнути з російського Газпрому 2,6 мільярда доларів за рішенням Стокгольмського арбітражу. Кажуть, це буде сюрприз для боржника.
“Втомлений” міст і Шулявка. Стало відомо, на коли заплановано старт ремонту Шулявського шляхопроводу. Зараз у мерії вже розробляють схему руху транспорту на час виконання робіт. Зазначимо, ще минулого року із семи проектів реконструкції аварійного шляхопроводу (частково обрушився 2017 року) в мерії обрали два.
До школи за реєстрацією. З нового навчального року до першого класу прийматимуть за місцем реєстрації. При цьому зарахування будуть проводити у дві хвилі.
Авіазавод від “Антонова”. Держпідприємство Антонов планує завершити будівництво заводу з виробництва літака Ан-132D у Саудівській Аравії восени 2019 року. Вже виділено 2,5 тис. га землі для будівництва заводу в місті Таїф. Крім того, встановлено сонячні батареї, які будуть живити підприємство електроенергією.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас