Без продавців і кас: найбільший рітейлер США запустить конкурента Amazon Go — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Без продавців і кас: найбільший рітейлер США запустить конкурента Amazon Go

Фондовий ринок
681
Новий магазин складського типу Sam’s Club, керований великим американським рітейлером Walmart, готується до відкриття в одному з районів Далласа.
Ця торгова точка буде служити випробувальним простором для інноваційних технологій роздрібної торгівлі.
Зокрема, Walmart збирається тестувати такі розробки: систему камер, як Amazon Go, для контролю запасів продуктів у магазині, електронні цінники на стелажах, технологію wayfinding для навігації в магазині, доповнену реальність, а також покупки за допомогою технології штучного інтелекту (ШІ).
Вперше рітейлер оголосив про плани відкрити концептуальний магазин в Далласі ще в червні поточного року. Як і в інших торгових точках Sam’s Club, покупцеві треба буде оформити членство, щоб мати можливість здійснювати там покупки.
Також клієнтам треба буде встановити спеціальний мобільний додаток Sam’s Club Now, за допомогою якого можна сканувати штрих-коди товарів і таким чином фіксувати кількість продукції. Крім того, покупець зможе оплатити покупки прямо в цьому додатку, попередньо додавши в нього дані своєї банківської картки.
В додатку Sam’s Club Now з’являться й інші функції, які рітейлер ще тестує. Так, компанія планує впровадити в програму технологію доповненої реальності, можливість складати списки покупок за допомогою ШІ і багато іншого.
Крім того, Walmart також буде тестувати електронні цінники на стелажах, які зможуть самостійно змінювати вартість того чи іншого товару. Це дозволить усунути необхідність постійно роздруковувати паперові вивіски.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас