ua en ru

Суд взяв під варту "депутата" Євпаторії

Суд взяв під варту "депутата" Євпаторії Фото: суд заарештував "депутата" Євпаторії

"Депутату" обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

Суд обрав запобіжний захід депутату так званої "Євпаторійської міської ради" у вигляді тримання під вартою. Про це повідомив заступник прокурора Автономної Республіки Крим Олександр Удовиченко у Facebook.

"Поки хтось з метою власного піару та імітування "бурхливої діяльності", хизувався чужими напрацюваннями, співробітники прокуратури Автономної Республіки Крим та ГУ СБУ в Автономній Республіці Крим (з дислокацією в м. Херсон) виконували свої професійні обов'язки в результаті чого раніше повідомленому про підозру за ч. ст 2. 110 КК України депутату незаконно створеної Євпаторійської міської ради обрано запобіжний захід - тримання під вартою", - йдеться в повідомленні.

Поки хтось з метою власного самопіару та імітування «бурхливої діяльності», хизувався чужими напрацюваннями,...

Опубліковано Олександром Удовиченком 5 квітня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники Служби безпеки України (СБУ) затримали на адміністративному кордоні з тимчасово анексованої Автономною Республікою Крим депутата самопроголошеної "Євпаторійської міської ради" окупаційної влади.

У вересні 2014 року він був обраний депутатом від політичної партії "Єдина Росія" в так звану "Євпаторійську міську раду", створену окупаційною владою.