RU
 

Тарас Шелестюк може виступити на чемпіонаті України з боксу

iSport.ua,  14 серпня 2019, 13:45
0
88
Тарас Шелестюк може виступити на чемпіонаті України з боксу
Тарас Шелестюк

Бронзовий призер Олімпіади в Лондоні висловив бажання поїхати в Токіо.

Український боксер-професіонал олімпійський призер Лондона-2012 Тарас Шелестюк планує знову повернутися до аматорського боксу і виступити на Олімпійських іграх-2020 в Токіо. Про це повідомив головний тренер збірної України Леонід Лоївський в інтерв'ю прес-службі ФБУ.

"У вересні чемпіонат України буде проводитися в нових категоріях. 52, 57, 63, 69, 75, 81, 91 и +91 - це вісім нових Олімпійських категорій, які будуть на ліцензійних турнірах до Олімпійських ігор.

Вважаємо, всюди, буквально в кожній ваговій категорії, буде дуже серйозна конкуренція. Зрозуміло, лідери категорії 49 перейдуть в 52 і додадуть інтриги в боротьбі. Те ж стосується категорій 60 і 63, які тепер об'єднуються.

Дуже серйозною у нас вимальовується вага 69 кг. Ось недавно телефонував чемпіон світу і призер Олімпіади Тарас Шелестюк, який зараз перебуває в Америці і також розглядає можливість взяти участь в чемпіонаті України і показати, що він сильніший і може претендувати потрапляння на Олімпійські ігри в складі збірної України", - зазначив Лоївський.

Зазначимо, що першим номером зараз у збірній України в категорії до 69 кг є Євген Барабанов, який на Європейських іграх завоював бронзу.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі