Visa та monobank запустили продаж платіжних карток на касах супермаркетів Novus — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Visa та monobank запустили продаж платіжних карток на касах супермаркетів Novus

Особисті фінанси
3298
Компанія платіжних технологій Visa, monobank | Universal bank та мережа супермаркетів Novus запустили послугу з продажу платіжних карток на касах торговельних закладів. Така послуга надається вперше в Україні.
Про це повідомили Finance.ua в компанії.
Щоб стати клієнтом банку, покупцю достатньо придбати картку в супермаркеті та пройти дистанційну верифікацію.
Тепер отримати картку можна в зручному режимі: без вихідних, без відвідання банку, одночасно зі здійсненням повсякденних покупок.
“Ми маємо близько 700 000 клієнтів, які повністю пройшли реєстрацію, але так і не забрали свою картку. Всі ці клієнти, так чи інакше, проходять повз каси в супермаркетах, на АЗС, в аптеках. Перший досвід з Novus показав, що ми можемо продавати таким чином картки в великому обсязі, а віддалена реєстрація працює ефективно, “- зазначає маркетинг-директор monobank | Universal bank Анатолій Рогальський.
Як скористатися:
  • На пакеті з карткою покупець знайде QR-код, який потрібно відсканувати, щоб перейти до завантаження мобільного додатку.
  • Після реєстрації у додатку і завантаження документів розпочнеться відео-верифікація в банку. Тривалість такої процедури – від 6 до 15 хвилин.
Вартість. Платіжна картка коштуватиме 50 гривень. Ця сума буде зарахована на рахунок клієнта одразу після завершення реєстрації та верифікації, і держатель зможе витратити її на свій розсуд. Таким чином, сама карта обійдеться користувачу безкоштовно.

Довідка Finance.ua:

  • У листопаді 2020 року Національний банк України спростив процедуру віддаленої ідентифікації та верифікації банківських клієнтів – власників цифрового паспорту в мобільному застосунку «Дія». Завдяки цьому клієнтом банку тепер можливо стати без візиту до відділення.

Все, що потрібно знати про картку monobank в 2020 році

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас