Білл Гейтс повідомив, коли запрацюють майже всі вакцини від коронавірусу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Білл Гейтс повідомив, коли запрацюють майже всі вакцини від коронавірусу

Світ
2097
Глава Microsoft каже, що тепер основне завдання – уберегтися від хвороби до весни, щоб не увійти в число останніх жертв коронавірусу.
Співзасновник компанії Microsoft і благодійного фонду Білл Гейтс дав оптимістичний прогноз з приводу того, коли запрацюють вакцини від коронавірусу. Про це повідомляє Cnet.
Відомо, що перші два кандидати на вакцину від Pfizer і Moderna, швидше за все, в першу чергу отримають дозвіл від Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів FDA. Препарати продемонстрували близько 95% ефективності в боротьбі з COVID-19. Але Гейтс також покладає надії і на інші розробки, що не потрапили в заголовки газет по всьому світу, серед яких вакцини від AstraZeneca, Johnson & Johnson і Novavax.
“Майже всі вакцини працюватимуть, і з дуже високим рівнем ефективності. Я оптимістично налаштований і вважаю, що до лютого всі вони будуть визнані ефективними і безпечними”, – каже Гейтс.
Він також попереджає, що світу не варто розслаблятися на тлі новин про створення вакцин.
“Ми повинні бути дуже обережними в наступні 6 місяців”, – попереджає Гейтс. Він вважає, що в США протягом зими щоденна смертність від коронавірусу буде все ще перевищувати 2 тисяч.
Гейтс також вважає, що проблеми з тестуванням та розповсюдженням вакцин будуть вирішені.
“З часом ви вийдемо на рівень (вакцинації, – ред.) понад 70%, який нам потрібен, щоб зупинити поширення вірусу”, – підкреслює мільярдер.
Крім цього, Гейтс також закликав людей дотримуватися всіх запобіжних заходів в очікуванні вакцини.
“Ви знаєте, постарайтеся, щоб у вашій родині не було останніх смертей в цій пандемії, ми повинні дочекатися весни, коли вакцина дійсно почне скорочувати статистику”, – підсумував Гейтс.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас