RU
 

У Москві відреагували на "ювілейні" санкції США

Корреспондент.net,  21 вересня 2018, 12:19
0
844
У Москві відреагували на  ювілейні  санкції США
Фото: golos-ameriki.ru
У Москві в черговий раз заявили про марність американських санкцій

Численні американські "чорні списки" все більше дублюють один одного, говорять в МЗС РФ.

 
Новими санкційними заходами США "бездумно розгойдують" глобальну стабільність. Про це йдеться в заяві заступника глави МЗС РФ Сергія Рябкова, опублікованій на сайті відомства в п'ятницю, 21 вересня.
 
"Продовжуємо спостерігати за тим, як у США вправляються у введенні санкцій проти нашої країни. Там це, схоже, перетворилося в якусь національну забаву, адже вчорашні антиросійські заходи - за рахунком вже 60-ті з 2011 року. Кожен новий санкційний раунд демонструє повну відсутність шуканого для наших недругів результату від попередніх спроб тиску на Росію", - йдеться в повідомленні.
 
У МЗС РФ відзначають, що численні американські "чорні списки" все більше дублюють один одного. Смішно, але це так. Помітний також азарт, що охопив американських політиків, багато з яких, опинившись у полоні переконань про власну «винятковість», сподіваються, що варто ще трохи натиснути, і вдасться продиктувати Росії свої умови.
 
"Помітний також азарт, що охопив американських політиків, багато з яких, опинившись у полоні переконань про власну "винятковість", сподіваються, що варто ще трохи натиснути - і вдасться продиктувати Росії свої умови. Ніколи і ні в кого це не вийде", - запевнив Рябков.
 
Дипломат додав, що американцям "непогано б також згадати про таке поняття, як глобальна стабільність, яку вони бездумно розгойдують нагнітанням напруженості в російсько-американських відносинах".
 
"Грати з вогнем нерозумно, адже це може стати небезпечним", - резюмував Рябков.
 
Як повідомлялося, напередодні президент США Дональд Трамп підписав указ про посилення дотримання режиму санкцій проти Росії у зв'язку з ситуацією в Україні.
 
Документ, зокрема, передбачає блокування власності та активів і заборону на будь-які фінансові операції з особами, пов'язаними з російською владою відповідно до положень CAATSA.
 
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Санкції проти Росії
Названо країну ЄС, яка видала найбільше віз росіянам
До Києва прибув заступник міністра фінансів США
ЄС ухвалив новий санкційний режим проти РФ за порушення прав людини
ЗМІ: В ЄС ухвалили нові санкції проти росіян через смерть Навального
Євросоюз запровадив санкції проти Медведчука
СПЕЦТЕМА: Санкції проти Росії
ТЕГИ: РоссияСШАМИД РФсанкции
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі