Samsung запустив свою платіжну систему — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung запустив свою платіжну систему

Фінтех і Картки
336
З сьогоднішнього дня жителі Південної Кореї можуть розраховуватися за покупки за допомогою телефонів – компанія Samsung офіційно запустила сервіс Samsung Pay на своїй батьківщині.
Сервіс доступний власникам смартфонів Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge + або Galaxy Note 5. Для того, щоб здійснити оплату, необхідно спочатку прив’язати до мобільного гаманцю платіжну картку банку-партнера сервісу, а потім, безпосередньо в торговій точці, прикласти телефон до пристрою, що зчитує.
На відміну від Apple Pay, сервіс Samsung Pay може бути використаний на застарілих терміналах, що підтримують тільки карти з магнітною смугою. Крім того, скористатися послугою можна навіть при поставленому на запобіжне блокування і вимкненому екрані телефону. Досить провести по ньому знизу вгору, щоб активувати Samsung Pay. Після цього користувачеві необхідно вибрати кредитну карту і підтвердити свою особу шляхом введення PIN-коду або сканування відбитку пальця. Потім у покупця є 15 секунд, щоб піднести телефон близько до платіжного терміналу і завершити розрахунок.
Як раніше повідомила компанія, з 28 вересня Samsung Pay стане доступним також жителям США. Найближчим часом сервіс обіцяють запустити у Великобританії, Іспанії та Китаї.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас