08:13 05.01.2021

Російські найманці на Донбасі п'ять разів відкривали вогонь по українських позиціях - штаб ООС

1 хв читати
Російські найманці на Донбасі п'ять разів відкривали вогонь по українських позиціях - штаб ООС

За минулу добу російські найманці п'ять разів відкривали вогонь по українських позиціях на Донбасі, використовуючи стрілецьку зброю, кулемети і гранатомети, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу, 4 січня, в районі проведення Операції об'єднаних сил було зафіксовано п'ять порушень режиму припинення вогню... Серед українських військових бойових втрат і поранень немає", - йдеться в ранковому зведенні на сторінці штабу у Facebook у вівторок.

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", неподалік Водяного та Лебединського противник вів вогонь у бік українських позицій із гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. Поблизу населеного пункту Гнутового двічі зафіксовано відкриття вогню не тільки з гранатометів, а й зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" біля Луганського противник здійснив декілька неприцільних пострілів з автоматичних станкових і станкових протитанкових гранатометів.

Зазначається, що про всі факти порушень режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представникам ОБСЄ.

"Від початку поточної доби, 5 січня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. Вздовж всієї лінії розмежування спостерігається тиша", - зазначено в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський: Україна очікує на Саміті миру присутності різних держав, націй і континентів, щоб кожен міг проявити своє лідерство в захисті спільних цінностей

Зеленський і Монтенегру обговорили підготовку Саміту миру та кроки щодо наближення завершення вторгнення РФ в Україну

Загинув місцевий житель с. Гаврилівка на Херсонщині внаслідок ворожого обстрілу

У Торецьку в результаті скинутих ворогом трьох авіабомб загинули двоє людей і троє дістали поранення - голова ОВА

Міноборони України не планує розсилати повістки через застосунок "Резерв+"

У Запоріжжі вирішили скасувати безкоштовний проїзд у міському електротранспорті

ВАКС обрав Смирнову запобіжний захід у вигляді застави 10 млн грн

"Укренерго" не встановила ліміти енергоспоживання на середу

Зеленський розповів про домовленості з Іспанією щодо посилення ППО

Чиновників Запорізької міськради, які фігурують у кримінальному провадженні про незаконне виділення землі, відсторонено від роботи

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА