16:43 11.07.2018

Нацрада з телерадіомовлення затвердила ліцензії 24 телеканалам, бенефіціарами 19 є Фірташ, Ахметов, Коломойський і Пінчук

1 хв читати
Нацрада з телерадіомовлення затвердила ліцензії 24 телеканалам, бенефіціарами 19 є Фірташ, Ахметов, Коломойський і Пінчук

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення затвердила цифрові ліцензії 24 національним телеканалам, бенефіціарами 19 з них є чотири українські бізнесмени - Дмитро Фірташ, Ігор Коломойський, Рінат Ахметов і Віктор Пінчук.

Як повідомляється на сайті Нацради, відповідне рішення вона ухвалила на засіданні з переоформлення та продовження терміну дій цифрових ліцензій національним телеканалам у середу.

Згідно з оприлюдненими даними, ліцензію отримали, зокрема, телеканали "Інтер", телестудія "Служба інформації" (логотип "НТН"), "Мульті Медіа Сервіс" ("К1"), "ТРК "Кіно ТВ" ("Ентер-фільм"), "Музичне телебачення" (ZOOM), "К2", "Мега" ("М"), "Музика ТВ" ("Піксель TV"), бенефіціаром яких є Д.Фірташ.

Цифрову ліцензію також продовжили чотирьом телеканалам, бенефіціаром яких є Р.Ахметов: ТРК "Україна", "Індиго tv", "НЛО.TV", а також "Аспера 2011" ("Ескулап-TV"), зазначається в повідомленні, а також для чотирьох каналів І.Коломойського: ТРК "Студія 1+1", "Телекомпанія ТЕТ", "Рєал Істейт-ТВ" ("2+2").

Бенефіціари телеканалів В.Пінчука, яким також продовжили дію ліцензії, не зазначені: "МК ТРК" (ICTV), "ТК СТБ" (логотип "С-Можливо все!"), "Новий канал", "Телеодин" (логотип "М1").

У переліку також значаться канали "Прямий" (бенефіціар - Володимир Макеєнко), "ТРК "НБМ" (логотип "5", бенефіціар Петро Порошенко), XSPORT (бенефіціари Борис Колесніков та Світлана Колеснікова), "Z ZIK" (бенефіціари - Олена Димінська, Жанна Димінська, Анастасія Димінська), "Еспресо" (бенефіціар - Іван Жеваго).

Цифрові ліцензії діятимуть протягом семи років, зазначається в повідомленні Нацради.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Укренерго" на останній робочий день встановило ліміти споживання е/е для кожного регіону на всю добу

Інвестфонд Inzhur планує залучити до 10 тис. інвесторів для приватизації готелю "Україна"

Більше половини українців не відкладають гроші на “чорний день”: опитування Rakuten Viber

Девелопери забезпечують автономне живлення в житлових проєктах лише для критичних інженерних систем будинків

Міжнародні резерви України в травні знизилися на 7,9% - до $39 млрд

Темпи встановлення нової газової генерації наразі дуже недостатні - директор Центру досліджень енергетики

Газопоршнева установка обійдеться в EUR1-1,1 млн/МВт, її окупність – три-шість років - директор Центру досліджень енергетики

Відвідуваність ресторанів і самовивіз зростають у Києві на тлі відключень світла - експерт

"Укрнафта" та "Укргідроенерго" освоять EUR300 млн, які виділяє ЄБРР на підтримку енергетики

Протести фермерів на українсько-польському кордоні - частина європейського руху напередодні виборів до Європарламенту - Мінагрополітики

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА