15:21 18.03.2020

У Києві з підозрою на коронавірус госпіталізовано військового пенсіонера

1 хв читати
У Києві з підозрою на коронавірус госпіталізовано військового пенсіонера

У Київському військовому госпіталі перевіряють на наявність захворювання на коронавірус Covid-19 пенсіонера Міністерства оборони України, повідомляє командування Медичних сил Збройних сил України.

"17 березня 2020 року у другій половині дня до Національного військово-медичного клінічного центру "ГВКГ" звернувся пенсіонер Міністерства оборони України зі скаргами на стан здоров'я. Під час обстеження зі слів пацієнта було виявлено, що він контактував зі своїм другом, у якого начебто було ГРВІ. Також він повідомив, що до його друга нещодавно приїжджали діти, які живуть за кордоном України", - йдеться в повідомленні.

Так, медпрацівники провели пенсіонеру два експрес-тести з перевірки на можливе захворювання на коронавірус Covid-19, один з яких дав позитивний результат.

Зазначену інформацію було передано до Київського міського лабораторного центру для встановлення кола можливих контактних осіб.

"Наразі хворого ізольовано в спеціальному боксі клініки інфекційних захворювань Національного військово-медичного клінічного центру "ГВКГ". Для підтвердження попереднього діагнозу у нього взято біологічні проби на захворювання на гостру респіраторну хворобу, спричинену коронавірусом, які відправлено до Київського міського лабораторного центру", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що результати досліджень надійдуть до військового госпіталя протягом трьох робочих днів.

Наразі стан здоров'я пацієнта задовільний, він перебуває під контролем медиків із дотриманням суворого протиепідемічного режиму.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА