Apple представила остаточну версію нової iOS 14 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple представила остаточну версію нової iOS 14

Технології&Авто
616
Фінальні версії нових операційних систем – iOS 14, iPadOS 14, tvOS 14 та watchOS 7 випустила компанія Apple.
Встановити iOS 14 можна на всі смартфони, починаючи з iPhone 6s, повідомляє портал ITC.ua.
“На презентації 15 вересня Apple оголосила, що оновлення iOS, iPadOS, tvOS і watchOS вийдуть вже на наступний день, що стало великим сюрпризом для розробників – зазвичай підготовка до релізу займала кілька тижнів, а цього року нова iOS навіть випередила нове покоління iPhone”, – написали в повідомленні.
Оновлення поширюється автоматично. Прискорити цей процес можна, перейшовши у відповідний розділ налаштувань і натиснути кнопку, що відповідає за перевірку доступності останніх оновлень.
“В iOS 14 з’явилися повноцінні віджети, бібліотека додатків App Library з функцією автоматичного сортування додатків за теками і каталогами, загальносистемна підтримка режиму картинка в картинці для одночасного відтворення відео і запуску додатків, можливість приховувати “зайві” домашні екрани з додатками, а також новий інтерфейс дзвінків і Siri – вони більше не займають весь екран. Ще одне чільне нововведення iOS 14-App Clips. Це окремі функціональні частини додатків у вигляді карток, які швидко запускаються без необхідності повної установки програми цілком. Правда, наразі невідомо, коли ця функціональність стане доступна українцям”, – підкреслює видання.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас