З Windows 10 зникне безпечне виймання флешок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З Windows 10 зникне безпечне виймання флешок

Фондовий ринок
1798
Режим «Quick Removal» буде працювати за замовчанням в Windows 10 починаючи з версії 1809. Зі стародавніх часів Microsoft привчила користувачів відключати флешки та інші USB-накопичувачі у два етапи: спочатку необхідно скористатися діалогом «Безпечного виймання пристроїв і дисків» в панелі завдань, а вже потім фізично дістати накопичувач.
Тільки такий варіант гарантує збереження і даних, і самої флешки. Проте в новій версії Windows можна буде діставати накопичувачі відразу, без будь-яких програмних маніпуляцій. Ця можливість з’явиться в Windows 10 починаючи з версії 1809. Річ у тім, що в ОС Windows передбачено два режими роботи з накопичувачами, що підключаються по USB. Перший — режим продуктивності — був активований за замовчуванням раніше. Він прискорював операції читання і запису, але при цьому вимагав правильного очищення кешу перед вийманням накопичувача. Починаючи з версії 1809 в Windows 10 за замовчанням буде працювати режим з промовистою назвою Quick Removal — він передбачає виймання накопичувача в будь-який час, коли користувач забажає. Ніякого очищення кешу в цьому разі не знадобиться.
Щоправда, в такому режимі швидкість роботи, і зокрема операції запису, будуть виконуватися повільніше. Втім, користувачі зможуть використовувати режим високої продуктивності за замовчуванням, для цього треба буде активувати його в локальних політиках.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас