Омелян планує привести Amazon на ринок України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Омелян планує привести Amazon на ринок України

Фондовий ринок
1323
Міністр інфраструктури України Володимир Омелян зустрівся в США з керівництвом Поштової Служби США Пітером Чандлером та Сільвією Бейліз. В ході зустрічі Омелян запропонував американській стороні розглянути можливість розробки та підписання угоди між Укрпоштою та Amazon.
Про це повідомляє прес-служба міністерства.
«Українці замовлять товари з усього світу, попит на товари зростає, проте актуальним питанням лишається доставка. Ми зацікавлені привести Amazon – найбільшу у світі за оборотом компанію, що продає товари та послуги через Інтернет, в Україну. Попит є, але немає прямого рішення щодо доставки», – заявив очільник міністерства інфраструктури.
Володимир Омелян запропонував американській стороні розглянути можливість розробки та підписання угоди між Укрпоштою та Поштовою службою США.
«Така угода забезпечить спеціальні тарифи та гарантований сервіс для гравців електронної комерції США, які будуть поставляти свої товари в Україну. Нам потрібен спільний комерційний поштовх для розвитку цього сегменту, Укрпошта готова запропонувати найкращі комерційні умови та маркетингову підтримку», – прокоментував Омелян.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас