День фінансів, 30 жовтня: про основні цифри бюджету-2021, інвестиції в криптовалюту і зростання депозитів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 30 жовтня: про основні цифри бюджету-2021, інвестиції в криптовалюту і зростання депозитів

342
П’ятниця, 30 жовтня: Напередодні Хелловіна Finance.ua вирішив підготувати для читачів тест, який допоможе підійти до оформлення будь-якого кредиту з розумом і не бояться його. Часто люди, які зовсім не розбираються в цьому, впевнено заявляють про кредити як про вселенське зло. Щоб вони не ставали для вас кошмаром і не перетворювали нікого на зомбі, ми допоможемо вам розібратися, чи так це страшно:

Дізнатися, як зробити так, щоб кредит не виявився для вас справжнім жахом 🎃

День фінансів, 30 жовтня: про основні цифри бюджету-2021, інвестиції в криптовалюту і зростання депозитів
Бюджет-2021. Основні цифри. Міністерство фінансів оприлюднило головні цифри проєкту бюджету на 2021 рік, який розглянути в Раді планують 5 листопада. Як стверджує Мінфін, бюджет 2021 року є “Бюджетом можливостей для розвитку”: можливостей для підтримки громадян і бізнесу в умовах “перезапуску” економіки після удару пандемії коронавірусної хвороби. Основні цифри – тут.
Депозити в банках зросли на 18,4%. За словами голови Ради НБУ Богдана Данилишина, з початку 2020 року в умовах коронакризи депозити в банківській системі зросли на 18,4%, і основною складовою такого зростання були депозити до запитання, які збільшилися на 25,4%. Про фактори зростання банківських депозитів – читайте тут. При цьому Нацбанк пояснив падіння доходів українців.
Інвестиції в криптовалюту. Finance.ua вирішив запитати у своїх читачів, чи вдалося їм освоїти навик інвестування в крипту і отримати з цього хоч якийсь прибуток. Як показало опитування,16% читачів порталу заявили, що інвестували в крипту, але втратили гроші; незначній кількості опитаних (6%) вдалося заробити, 13% розповіли, що вони хотіли б спробувати себе в крипті і планують зробити це найближчим часом.
Безготівкові розрахунки впевнено витісняють готівку по всьому світу. Але ще повно місць, де банківські картки поки що не приймають. Тому ми вирішили зробити добірку найкращих карток для зняття готівки:

Найкращі картки для зняття готівки 💳

В Україні оновили зони карантину. Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій оновила зони карантину. Рішення набуде чинності наступного понеділка. Карта зонування. А ось чи залишиться столиця в “помаранчевій зоні” на наступному тижні і чи не закриють чи місто до Нового року – розповів Держпродспоживслужби Києва.
Законопроєкт про припинення повноважень суддів КСУ. Президент Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради законопроєкт, яким пропонує припинити повноваження суддів Конституційного Суду. У пояснювальній записці до законопроєкту вказується, що рішення КСУ, за поданням 47 нардепів, не мало належного обґрунтування і виходить за межі Конституційного подання.
Ще один комунальний тариф для населення. Кабмін затвердив розроблений Мінрегіоном проєкт постанови про внесення змін до Порядку формування тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами. Відтепер при встановленні тарифу на ці послуги будуть враховуватися обсяги вивезення, переробки та захоронення побутових відходів.
Шість українських доріг – “у приватні руки”. В Україні планують реалізувати державно-приватне партнерство на шести ділянках доріг, які представили потенційним інвесторам. Про це написав міністр інфраструктури Владислав Криклій. За його словами, ці автодороги з’єднують 10 областей України, і більше ніж 12 мільйонів жителів зможуть на собі відчути поліпшення дорожньої інфраструктури.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас