12:50 10.09.2019

Зеленський представив нового голову Рівненської ОДА

2 хв читати
Зеленський представив нового голову Рівненської ОДА

Президент України Володимир Зеленський представив нового голову Рівненської обласної державної адміністрації - директора дорожньо-будівної компанії повного циклу ТОВ "ВВВ Монтаж" Віталія Коваля.

"Я хочу, щоб ви спілкувалися з людьми, з молоддю. Я кажу кожному новому голові обласної адміністрації, що треба чути людей. Це не посада, це можливість зробити щось для України, а в цьому випадку ми говоримо про Рівненську область. А посада як дається, так і забирається. Сьогодні ми вам її даємо, вітаю", - сказав він у вівторок на зустрічі зі студентами Острозької академії, представляючи нового голову Рівненської ОДА.

Коваль, у свою чергу, зазначив, що Рівненська область відсьогодні йде "шляхом відкритості та безкомпромісності в ключових питаннях".

"Особливо нульової толерантності до корупції, в питаннях остаточної легалізації питань бурштину, незаконного вирубування наших лісів, розвитку діалогу бізнесу та влади, особливо з правоохоронними органами. Правоохоронні органи - це органи, які забезпечують законність і порядок на нашій території, а в жодному разі не тиснуть на бізнес", - наголосив він.

Коваль зазначив, що поставлені президентом Зеленським пріоритетні завдання - створення робочих місць, залучення інвестицій. "Президент особисто гарантував кожну гривню, яку буде залучено в регіон", - наголосив він.

Віталій Коваль у 2004-2006 роках працював у кредитному департаменті Укргазбанку, потім зайнявся приватним бізнесом у сфері оптово-роздрібної торгівлі, був гендиректором/директором кількох компаній, що займалися експортом зернових культур, агрохімії, нафтопродуктів, транспортними послугами, логістикою. З 2016 року був директором ТОВ "ВВВ Монтаж".

Член Національного олімпійського комітету України, перший віце-президент Федерації греко-римської боротьби України, віце-президент Асоціації спортивної боротьби України.

Закінчив Тернопільську академію народного господарства за фахом "банківська справа", навчався у Львівській бізнес-школі Українського католицького університету. Володіє англійською та польською мовами. Кандидат у майстри спорту з греко-римської боротьби.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нетаньягу заявив, що намір Іспанії, Ірландії та Норвегії визнати Палестину надихне ворогів Ізраїлю

Бельгія, яка головує в Євросоюзі, має намір до кінця червня розпочати переговори про вступ Молдови та України до ЄС

Ізраїль відкликає своїх послів із Норвегії та Ірландії для термінових консультацій через рішення визнати Палестину державою

Геращенко має намір звернутися до Мецоли у зв'язку з проявом сексизму з боку спікера Ради

Участь Індії в Саміті миру може спонукати Китай також узяти в ньому участь - нардеп

Президент Румунії візьме участь у Саміті миру у Швейцарії - Зеленський

У ЄС погодили план із використання доходів від заморожених активів РФ для допомоги Україні

Німеччина може підтримати американський план допомоги Україні на $50 млрд - ЗМІ

Автор законопроєкту про демографічні податки його відкликає - нардеп Железняк

Структури ЄС прагнуть розпочати 25 червня переговори про вступ України до союзу - ЗМІ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА