17:04 04.10.2020

У Харкові на концерті з нагоди Дня вчителя були порушені карантинні обмеження, поліція відкрила справу

2 хв читати
У Харкові на концерті з нагоди Дня вчителя були порушені карантинні обмеження, поліція відкрила справу

Поліція відкрила кримінальне провадження у зв'язку з порушенням карантинних обмежень під час концерту за участю співачки Олі Полякової, який відбувся в суботу в Харкові.

"Незважаючи на карантин, на стадіоні, що на Профспілковому бульварі, відбувся концерт, який відвідало близько 2000 осіб... Слідчий Новобаварського відділу поліції вніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам і масовим отруєнням) Кримінального кодексу України", – повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області.

За інформацією відділу комунікацій, про запланований концерт поліцейські дізналися за кілька днів до його проведення – 1 жовтня під час моніторингу мережі Інтернет. Того ж дня вони зареєстрували інформацію в єдиному обліку заяв і повідомлень. Також було написано листа до районної адміністрації з проханням надати інформацію про захід, зокрема – про організатора та приблизну кількість учасників. У листі також згадувалося про відповідальність у разі порушень, пов'язаних з кількістю учасників та їх розміщенням, встановлених для "помаранчевої" зони.

Під час концерту 40 поліцейських були присутні там, щоб роз'яснювати людям карантинні обмеження, а також фіксувати протиправні дії організаторів заходу.

За повідомленням користувачів соцмереж та місцевих ЗМІ концерт за участю Олі Полякової на стадіоні ДЮСШ №5 анонсували від імені "команди Харківського міського голови Геннадія Кернеса" як присвячений дню працівників освіти. На початку виступу Полякова попросила глядачів надіти маски і дотримуватися соціальної дистанції, але чимало людей її звернення проігнорували.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Укренерго" в неділю, 2 червня, введе ліміти енергоспоживання в усіх регіонах України

Зеленський провів першу в дипломатичній історії України зустріч із президентом держави Тимор-Лешті

Зеленський обговорив із членами Палати представників США посилення української ППО додатковими системами та ракетами

Олена Зеленська разом з естонською делегацією відвідали прийомну родину, для якої побудували дім

Війська РФ за день здійснили п'ять артобстрілів і три удари БПЛА по Нікопольському району, пошкоджено підприємство і ЛЕП

Сили оборони тримають під контролем 70% Вовчанська, у місті тривають бої - ОСУВ "Хортиця"

Окупанти нарощують темпи атак на сіверському та курахівському напрямках - Генштаб ЗСУ

Україна зацікавлена в розвитку відносин з Асоціацією держав Південно-Східної Азії - зустріч Зеленського з президентом Індонезії

ДніпроГЕС у критичному стані, над відновленням руху працюють відповідні служби - голова ОВА

Окупанти обстріляли село на Харківщині, поранено мирну жительку - поліція

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА