11:01 17.12.2018

Україна та ЄС підписали низку міжнародних угод

1 хв читати
Україна та ЄС підписали низку міжнародних угод

У понеділок у Брюсселі представники України та Європейського Союзу підписали низку угод, зокрема спрямованих на підтримку і впровадження в Україні енергопостачання, зміцнення інституційної спроможності українських органів влади та підвищення ефективності реформ у сфері професійно-технічної освіти в Україні.

"За підсумками переговорів глава уряду Володимир Гройсман та високий представник ЄС Федеріка Могеріні взяли участь у церемонії підписання низки міжнародних угод", - йдеться в повідомленні прес-служби Кабінету Міністрів України, оприлюдненому в понеділок.

Зокрема, підписано угоду з Європейською комісією про фінансування "Програми підтримки енергоефективності в Україні EE4U-II", яка передбачає, що ЄС надасть другий транш фінансової допомоги у розмірі EUR54 млн на підтримку роботи українського Фонду енергоефективності.

Сторони також підписали угоди про фінансування "Програми технічного співробітництва 2018 року", про фінансування "EU 4Skills: кращі навички для сучасної України" та про фінансування "Програми розширення контактів між людьми: Дім Європи".

У прес-службі українського Кабміну зазначили, що ці документи передбачають заходи з реалізації політики енергозбереження, зміцнення інституційної спроможності українських органів влади, підвищення ефективності реформ у сфері професійно-технічної освіти в Україні, професійний обмін для короткострокового професійного стажування українських фахівців у країнах-членах ЄС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко везе на фронт 2 тисячі денних та нічних FPV-дронів і "Мавіків"

Нетаньягу заявив, що намір Іспанії, Ірландії та Норвегії визнати Палестину надихне ворогів Ізраїлю

Ізраїль відкликає своїх послів із Норвегії та Ірландії для термінових консультацій через рішення визнати Палестину державою

Геращенко має намір звернутися до Мецоли у зв'язку з проявом сексизму з боку спікера Ради

Участь Індії в Саміті миру може спонукати Китай також узяти в ньому участь - нардеп

Президент Румунії візьме участь у Саміті миру у Швейцарії - Зеленський

Німеччина може підтримати американський план допомоги Україні на $50 млрд - ЗМІ

Автор законопроєкту про демографічні податки його відкликає - нардеп Железняк

Порошенко привіз техніку підрозділам ППО та військової авіації

Можлива загибель Раїсі може мати серйозні наслідки для Ірану, вважають в Інституті вивчення війни

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА