10:53 24.07.2018

Нацполіція очікує збільшення потоку нелегалів через Україну до країн ЄС після завершення ЧС у Росії

1 хв читати
Нацполіція очікує збільшення потоку нелегалів через Україну до країн ЄС після завершення ЧС у Росії

Після завершення чемпіонату світу з футболу в Росії кілька тисяч іноземців хочуть нелегально потрапити до країн Європейського Союзу через територію України, зазначають у Національній поліції України.

"За оперативною інформацією департаменту боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, після завершення в РФ чемпіонату світу з футболу скупчилося кілька тисяч уболівальників, які хочуть потрапити до Євросоюзу", - сказав заступник начальника департаменту боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, Нацполіції Ігор Малахов під час селекторної наради в Київській області у вівторок.

За його словами, найближчим часом очікується переправлення "великих груп нелегальних мігрантів в Україну з Росії на ділянках кордону в Луганській, Харківській, Сумській і Чернігівській областях". Для конспірації та уникнення відповідальності перевізники нелегалів активно використовують автомобілі на європейських номерах.

І.Малахов зазначив, що після потрапляння на територію України нелегали скупчаться на західних кордонах країни. "Перші ластівки" цього каналу вже залетіли в Україну. Тільки за останні два тижні затримано 17 груп нелегальних мігрантів із 75 іноземців", - повідомив заступник начальника департаменту.

Загалом, за словами І.Малахова, від початку року затримано близько 100 груп нелегальних мігрантів із понад 500 іноземців.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

29 травня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Україна найближчими днями отримає перші снаряди в рамках ініціативи Чехії

Окупанти наростили інтенсивність атак майже по всій лінії фронту

Щоденні атаки росіян Харкова доводять їхню мету стерти з лиця землі друге за величиною місто в Україні, тому потрібна сучасна зброя

Зеленський: Україна очікує на Саміті миру присутності різних держав, націй і континентів, щоб кожен міг проявити своє лідерство в захисті спільних цінностей

Зеленський і Монтенегру обговорили підготовку Саміту миру та кроки щодо наближення завершення вторгнення РФ в Україну

Загинув місцевий житель с. Гаврилівка на Херсонщині внаслідок ворожого обстрілу

У Торецьку в результаті скинутих ворогом трьох авіабомб загинули двоє людей і троє дістали поранення - голова ОВА

Міноборони України не планує розсилати повістки через застосунок "Резерв+"

У Запоріжжі вирішили скасувати безкоштовний проїзд у міському електротранспорті

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА