13:40 06.09.2019

У Києві шукають зловмисника, який стріляв у пасажирів тролейбуса, двох людей поранено - поліція

1 хв читати

Двох людей госпіталізовано до лікарні з вогнепальними пораненнями, отриманими внаслідок конфлікту в тролейбусі на вул. Федорова в центрі Києва, повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Правоохоронці встановили, що між двома пасажирами в тролейбусі виникла сварка, яка переросла в бійку. Під час інциденту один із чоловіків дістав із рюкзака пістолет і вистрілив у бік опонента. На зупинці він вийшов із салону, але у конфлікт втрутився інший пасажир, наздогнав правопорушника. Під час з'ясування відносин на зупинці правопорушник вчинив ще три постріли в чоловіка, який заступався за постраждалого. Після цього зловмисник зник", - йдеться в повідомленні.

Очевидці повідомили поліцейським прикмети правопорушника: був одягнений у куртку пісочного кольору, джинси і при собі мав чорний рюкзак.

"Двох постраждалих, 28-ми та 43-х років, госпіталізували. Наразі їм надають медичну допомогу, згодом буде встановлено ступінь тяжкості тілесних ушкоджень, яких вони дістали. За інформацією лікарів, життю постраждалих нічого не загрожує. Правоохоронці встановлюють обставини конфлікту, здійснюють невідкладні слідчі дії, опрацьовують відео з камер спостереження", - розповів начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.4 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України, яка передбачає до сім років позбавлення волі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни 23 рази обстріляли вісім громад у Сумській області

Зеленський відвідає у вівторок Бельгію для підписання двосторонньої угоди про безпеку

Українська авіація і ракетні війська завдали удару по 24 місцях скупчення противника - Генштаб ЗСУ

На Лиманському, Сіверському, Курахівському, Краматорському, Оріхівському та Придніпровському напрямках ситуація залишається стабільно напруженою - Генштаб ЗСУ

Генштаб ЗСУ: на Покровському, Куп'янському, Харківському та Времівському напрямках відбулося 42 бойові зіткнення

Окупанти за добу завдали 2 ракетних і 43 авіаудари по Україні - Генштаб ЗСУ

Міноборони виступило з роз'ясненням щодо прийому інструкторів із країн-партнерів

Умеров закликав надати Україні дозвіл використовувати західну зброю на більшу відстань

Кулеба провів розмову з главою МЗС Філіппін

Зеленський зустрівся з главами палат і фракцій парламенту Іспанії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА