RU
 

У Польщі оголосили жалобу у зв'язку з убивством мера Гданська

Корреспондент.net,  17 січня 2019, 16:45
0
146
У Польщі оголосили жалобу у зв язку з убивством мера Гданська
Поляки оплакують Павела Адамовича

У Гданську траур був оголошений з вівторка до дня похорону Павела Адамовича - в суботу. У Варшаві оголошено триденну жалобу.

 
Президент Польщі Анджей Дуда оголосив загальнонаціональний траур у зв'язку з вбивством мера Гданська Павела Адамовича. Про це він повідомив у Twitter в четвер, 17 січня.
 
 
"У зв'язку з трагічною смертю пана Павела Адамовича - мера міста Гданська я оголосив національний траур на території Польської Республіки з 17:00 18 січня 2019 року до 19:00 19 січня 2019 року", - написав Дуда.
 
Польський президент також попрохав усіх належним чином поважати траур.
 
Відзначимо, що в Гданську траур був оголошений з вівторка до дня похорону Адамовича - в суботу. У Варшаві оголошено триденну жалобу.
 
Нагадаємо, 14 січня мер польського міста Гданськ Павел Адамович помер від ножових поранень, отриманих 13 січня ввечері під час благодійного концерту.
 
Відомо, що напад скоїв 27-річний чоловік, який під виглядом представника ЗМІ безперешкодно вийшов на сцену і завдав меру, мінімум, два удари ножем в ділянку серця. Він був затриманий на місці, але встиг крикнути в мікрофон, що раніше був нібито несправедливо ув'язнений з вини опозиційної партії Громадянська платформа, членом якої був Адамович.
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: ПольшапрезидентПохоронытраурГданьскпохорон
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі