Новий підводний кабель Google з'єднає ринки Гонконгу, Австралії і Сінгапуру — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий підводний кабель Google з'єднає ринки Гонконгу, Австралії і Сінгапуру

Технології&Авто
1159
У тих, хто живе в Японії, Гуамі або Австралії, швидкість Інтернету незабаром значно зросте. Компанія Google оголосила про проект з прокладання нової підводної кабельної системи Японія-Гуам-Австралія – ​​Japan-Guam-Australia (JGA) Cable System.
Підводний кабель з’єднає Токіо і Осаку з Гуамом, і Гуам з Сіднеєм. Кабель простягається в цілому майже на 6000 миль (9656 км), і його будівництво буде завершено в 2019 році.
Google профінансує будівництво південного сегмента JGA, який з’єднує Гуам з Сіднеєм. У проекті також беруть участь австралійський провайдер AARNet і виробник підводного кабелю RTI-C.
Новий підводний кабель Google з'єднає ринки Гонконгу, Австралії і Сінгапуру
Підводний кабель забезпечить більш якісний зв’язок з п’ятьма регіонами Азії і Австралії, де доступні сервіси Google Cloud Platform, включаючи Мумбаї, Сінгапур, Тайвань, Токіо і Сідней.
Цей підводний кабель приєднається до трьох інших кабелів, щоб утворити «мережеве сімейство» Google. До нього увійде Indigo, що з’єднує Перт, Сідней і Сінгапур з Джакартою, кабель HK-G, який з’єднує Гонконг з Гуамом, і кабель SJC, що з’єднує Японію з Китаєм, Гонконгом, Філіппінами, Брунеєм, Таїландом і Сінгапуром. Google також планує побудувати в 2019 році два кабелі для поширення своєї платформи Cloud в США і Південній Америці.
За матеріалами:
Servernews
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас