Коли українцям повідомлять про локдаун — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Коли українцям повідомлять про локдаун

Казна та Політика
3013
Про введення жорсткого карантину українцям повідомлять не пізніше, ніж за 7 днів до його початку. Про це під час засідання уряду повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.
“Зараз Кабінетом Міністрів напрацьовується можливе поширення або посилення карантинних обмежень. Відповідно до закону, уряд за сім днів або раніше повідомить про їх введення. Думка регіонів важлива, тому ми провели опитування щодо оптимальних карантинних заходів”, – зазначив Шмигаль.
Голова уряду повідомив, що мери міст обласного значення та голови ОДА підтримують ідею про повну заборону святкових ярмарків.
“90% опитаних мерів підтримали повну заборону концертів. Водночас, встановлення новорічної ялинки підтримують, з низкою обмежень, 60% представників органів місцевого самоврядування”, – заявив Шмигаль.
Нагадаємо, з 14 до 30 листопада 2020 року в Україні діяв “карантин вихідного дня”. Зазначимо, що карантин вихідного дня позитивно вплинув на боротьбу з поширенням коронавірусної інфекції і відтепер в Україні постійно діятимуть обмеження “помаранчевої зони”.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас