19:48 14.02.2019

Клімкін на Варшавській конференції закликав об'єднати зусилля для протидії кіберзагрозам із боку РФ

2 хв читати
Клімкін на Варшавській конференції закликав об'єднати зусилля для протидії кіберзагрозам із боку РФ

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін закликав світову спільноту до тісної співпраці в протидії викликам і гібридним загрозам, які створює Росія для демократичного світу.

"Ми повинні об'єднати зусилля для протидії кіберзагрозам і викликам з боку Росії", - наводить прес-служба МЗС України слова П.Клімкіна, який виступив на міністерській конференції з питань безпеки на Близькому Сході у Варшаві.

Глава зовнішньополітичного відомства України провів двосторонні розмови з главами делегацій, а також подякував польській стороні за високий рівень організації цього важливого заходу у Варшаві.

За інформацією МЗС України, під час конференції сторони обмінялися думками щодо ситуації на Близькому Сході та обговорили перспективи досягнення миру в регіоні.

"Головний наголос зроблено на необхідності тісної трансатлантичної співпраці з метою вирішення гуманітарної кризи і проблеми біженців, протидії ризикам розповсюдження зброї масового ураження, кібернетичним загрозам, боротьбі з тероризмом і організованою злочинністю", - йдеться в повідомленні.

Польща та США виступили співорганізаторами Варшавської конференції, в якій взяли участь президент Польщі Анджей Дуда, віце-президент США Майкл Пенс, голова Ради міністрів Польщі Матеуш Моравецький, прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу і глави зовнішньополітичних відомств близько 30 країн світу.

Свій візит до Варшави П.Клімкін розпочав 13 лютого з урочистого відкриття пам'ятної дошки на честь Військової місії УНР, яка діяла у Варшаві в 1919-1920 роках. Церемонія відбулася за участю віце-прем'єр-міністра Польщі Петра Глінського, мера Варшави Рафала Тшасковського та української громади.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нетаньягу заявив, що намір Іспанії, Ірландії та Норвегії визнати Палестину надихне ворогів Ізраїлю

Бельгія, яка головує в Євросоюзі, має намір до кінця червня розпочати переговори про вступ Молдови та України до ЄС

Ізраїль відкликає своїх послів із Норвегії та Ірландії для термінових консультацій через рішення визнати Палестину державою

Геращенко має намір звернутися до Мецоли у зв'язку з проявом сексизму з боку спікера Ради

Участь Індії в Саміті миру може спонукати Китай також узяти в ньому участь - нардеп

Президент Румунії візьме участь у Саміті миру у Швейцарії - Зеленський

У ЄС погодили план із використання доходів від заморожених активів РФ для допомоги Україні

Німеччина може підтримати американський план допомоги Україні на $50 млрд - ЗМІ

Автор законопроєкту про демографічні податки його відкликає - нардеп Железняк

Структури ЄС прагнуть розпочати 25 червня переговори про вступ України до союзу - ЗМІ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА