RU
 

У МВС заявили про підготовку провокацій через санкції проти телеканалів

Корреспондент.net,  3 лютого 2021, 23:57
0
480
У МВС заявили про підготовку провокацій через санкції проти телеканалів
Фото: Телеграф
МВС попередило про можливі силові провокації з боку зовнішніх сил в Україні

МВС застерігає "можливих ініціаторів і організаторів подібних злочинних сценаріїв", підкреслюючи "невідворотність покарання у разі вчинення злочинів проти держави Україна".

 

Міністерство внутрішніх справ отримало інформацію про можливі силові провокацій в Україні з боку зовнішніх і внутрішніх сил через введення санкцій проти телеканалів. Про це в середу, 3 лютого, заявив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк, передає прес-служба МВС.
За його словами, правоохоронці готові реагувати на спроби дестабілізації ситуації в країні.
 
"Зараз нам надходить оперативна інформація про можливі спроби дестабілізації ситуації, шляхом здійснення силових провокацій, а також розпалювання ворожнечі та громадянського протистояння з боку зовнішніх і внутрішніх деструктивних сил", - розповів він.
 
Шкіряк наголосив, що підрозділи поліції і Національної гвардії будуть реагувати в рамках своїх повноважень на будь-які спроби скоєння злочинів, закликів до порушення територіальної цілісності, масових заворушень, а також провокування силових і насильницьких дій.
 
"У разі спроб здійснення будь-яких злочинних і провокаційних дій, закликів до порушення територіальної цілісності, масових заворушень, а також провокування силових і насильницьких дій, що суперечать законам України, - підрозділи Національної поліції України і Національної гвардії України будуть реагувати в рамках повноважень, наданих їм Законом і Конституцією України", - підкреслив Шкіряк.
 
Він додав, що правоохоронці "не дадуть ніяких шансів проросійським ворожим силам розколоти наше суспільство і розірвати нашу країну. Вони будуть гідно захищати народ України, цілісність і недоторканність нашої суверенної держави".
 
Напередодні ввечері Зеленський ввів санкції проти нардепа Тараса Козака і трьох ТВ-каналів.
 
 
Як ми писали, Володимир Зеленський зустрівся з представниками телеканалів і пояснив введені санкції.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
 
ТЕГИ: МВДпровокациителеканалысанкции
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі