Нафтогаз шукає менеджерів — на підбір керівників виділили 22 млн. грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафтогаз шукає менеджерів — на підбір керівників виділили 22 млн. грн

Фондовий ринок
1643
Нафтогаз всерйоз намірився втамувати кадровий голод і заповнити 6 вакантних посад вищої ланки. На майданчику Prozorro НАК проводить тендер вартістю 22 млн. грн. на підбір рекрутингової агенції, яка і візьме на себе непросте завдання пошуку кандидатів. Всю її складність можна зрозуміти, перерахувавши ціну робіт на одного кандидата – за підбір кожного менеджера Нафтогаз готовий заплатити 3,67 млн. грн.
Слід зазначити, що жодних надскладних вправ переможцю тендеру робити не доведеться. А сама процедура пошуку шістьох керівників пройде в 3 етапи:
Підготовку заявки візьмуть на себе представники НАК. На її основі рекрутингове агентство має провести моніторинг ринку і первинний підбір з відкритих баз даних і власного реєстру кандидатів;
Первинний відбір проведуть рекрутери – вони повинні будуть оцінити навички та компетенції кандидатів і організувати співбесіди. В результаті за кожною посадою складуть шорт-лист з 3-5 осіб;
Вже з ними співбесіду проведе роботодавець. Попередньо рекрутери повинні докласти до резюме відгуки та рекомендації кандидата.
Крім цього, переможець тендеру зобов’язується виконати низку неодмінних умов. Насамперед, не намагатися переманити існуючих співробітників компанії на іншу роботу і вже тим більше не пропонувати власноруч знайденому кандидату місце «тепліше».
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас