07:41 13.06.2020

Російські найманці 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранений один український військовий

2 хв читати
Російські найманці 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранений один український військовий

За минулу добу російські найманці 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранений один український військовослужбовець, повідомив прес-центр Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу збройні формування Російської Федерації 12 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець об'єднаних сил отримав поранення", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у суботу вранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" поблизу Широкиного російські загарбники двічі застосували міномети калібру 82 мм. Неподалік Верхньоторецького, Водяного і Мар'їнки агресор задіяв гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети. Оборонні укріплення на підступах до Авдіївки найманці двічі обстріляли з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" по опорних пунктах українських військових неподалік Луганського противник чотири рази протягом доби відкривав вогонь з мінометів калібру 120 мм і 82 мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. Поруч з н.п. Кримське найманці застосували міномети 82 калібру, автоматичні станкові гранатомети і стрілецьку зброю.

За даними розвідки, 12 червня українські військовослужбовці знищили двох і поранили не менше трьох російських загарбників.

У прес-центрі штабу підкреслили, що з початку поточної доби російські збройні формування в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" двічі обстріляли з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї опорні пункти недалеко від н.п. Славне.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" по захисникам Луганського противник випустив 50 снарядів із заборонених Мінськими угодами артилерійських систем калібру 122 мм.

"За поточну добу втрат серед наших захисників немає", - додали в штабі Операції.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА