RU
 

Беленюк, Терлюга і Зантарая потренуються онлайн з усіма бажаючими

iSport.ua,  14 вересня 2020, 16:55
0
83
Беленюк, Терлюга і Зантарая потренуються онлайн з усіма бажаючими

В Україні стартує проект "Олімпійський урок #BeActive"

 
За традицією, початок осені для любителів спорту та здорового способу життя асоціюється зі всеукраїнським проектом Національного олімпійського комітету (НОК) "Олімпійський урок".
 
Як повідомляє прес-служба НОК, цьогоріч масштабний захід відбудеться в рамках Європейського тижня спорту, національним координатором проведення якого в Україні виступає саме Національний олімпійський комітет.
 
"Незважаючи на всі труднощі сьогодення і сучасні виклики, ми успішно трансформуємо і реалізуємо наші олімпійські програми. Вже сьогодні стартує наш всеукраїнський проект "Олімпійський урок #BeActive". Традиційно на спортивних шанувальників чекає чимало приємних сюрпризів і активностей, які пройдуть з урахуванням епідеміологічної ситуації в різних регіонах України", - зазначає президент НОК олімпійський чемпіон Сергій Бубка, з ініціативи якого з 2005 року успішно втілюється в життя цей проект.
 
Від сьогодні, 14 вересня, в день відомі олімпійці України з різних видів спорту проводитимуть цікаві і корисні "Олімпійські уроки #BeActive" в прямих ефірах на своїх сторінках Інстаграм. Всіх бажаючих чекають розминки і тренування від зіркових спортсменів і, звичайно, олімпійські подарунки. Розклад уроків буде постійно анонсуватися в соціальних мережах НОК, федерацій з видів спорту та самих атлетів.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі