RU
 

Фанати Powerball з України можуть продовжувати грати, не виходячи з домуРеклама

Корреспондент.biz,  19 березня 2020, 20:30
0
363
Фанати Powerball з України можуть продовжувати грати, не виходячи з дому

За інформацією сайту theLotter, за останні кілька років онлайн-сервіси стали вкрай популярні серед жителів України.

Сайт пояснює, що багато хто воліє не витрачати дорогоцінний час на дорогу до магазинів і стояння в чергах, а для людей з обмеженою мобільністю або іншими порушеннями здоров'я можливість отримати необхідні їм послуги через інтернет, не виходячи з дому, часто стає справжнім порятунком. В останні тижні, внаслідок поширення коронавирусу, яка зробила перебування в громадських місцях небажаним, роль мережевих служб в нашому житті значно зросла.

Любителі лото з України вже давно можуть купувати в онлайні білети на найбільші лотереї світу, такі як Пауербол, Мега Мільйони, Євромільйони і Евроджекпот, а також на місцеві лото, включаючи Maxima Loto, Мегалот і Супер Лото. Онлайн-сервіс дозволив мільйонам гравцям з України, які раніше не могли брати участь в міжнародних тиражах, вступити в гру.

Powerball нарешті переступив позначку в $ 100 млн

В кінці січня 2020 гравець з Флориди виграв величезний приз в $ 396,9 млн. З тих пір джекпот Powerball не вдавалося розігнатися, але ось пару тижнівназад лотереї знову вдалося пробити дев'ятизначний бар'єр. У суботу, 21 березня, лотерея розіграє $ 140.000.000, і у вас теж є шанс виграти ці гроші за допомогою сайта theLotter.com!

Грайте, не виходячи з дому!%

ТЕГИ: деньгилотерея
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Загрузка...