07:44 01.09.2018

Бойовики 11 разів обстріляли позиції ЗС України, втрат немає

1 хв читати
Бойовики 11 разів обстріляли позиції ЗС України, втрат немає

За минулу добу бойовики на Донбасі 11 разів обстріляли позиції Збройних сил України, важке озброєння не застосовувалося, втрат серед українських військовослужбовців немає, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил (ООС).

"Російські окупанти 11 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. При цьому озброєння, заборонене мінськими домовленостями, ворог не застосовував. Бойовики вели прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил не допущено", - йдеться в зведенні, опублікованому на сторінці штабу ООС в Фейсбук в суботу вранці.

Як зазначається, незаконні збройні формування продовжили обстрілювати українські позиції поблизу населених пунктів Кримське, Південне, Мар'їнка, Старогнатівка, Павлопіль, Гнутове, Лебединське і Водяне.

Проте наголошується, що бойовики помітно зменшили кількість обстрілів, хоча і не припинили їх повністю на час "шкільного" перемир'я. У свою чергу підрозділи Об'єднаних сил дотримувалися взятих на себе зобов'язань з припинення вогню.

"З початку доби противник чотири рази обстріляв позиції військовослужбовців ООС довкола Троїцького, Південного, Водяного і Широкиного з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Втрат серед українських військовослужбовців немає" - підсумували в штабі ООС.

За даними української розвідки, протягом доби один бойовик знищений і ще двоє поранені.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна найближчими днями отримає перші снаряди в рамках ініціативи Чехії

Щоденні атаки росіян Харкова доводять їхню мету стерти з лиця землі друге за величиною місто в Україні, тому потрібна сучасна зброя

Зеленський: Україна очікує на Саміті миру присутності різних держав, націй і континентів, щоб кожен міг проявити своє лідерство в захисті спільних цінностей

Зеленський і Монтенегру обговорили підготовку Саміту миру та кроки щодо наближення завершення вторгнення РФ в Україну

Загинув місцевий житель с. Гаврилівка на Херсонщині внаслідок ворожого обстрілу

У Торецьку в результаті скинутих ворогом трьох авіабомб загинули двоє людей і троє дістали поранення - голова ОВА

Міноборони України не планує розсилати повістки через застосунок "Резерв+"

У Запоріжжі вирішили скасувати безкоштовний проїзд у міському електротранспорті

ВАКС обрав Смирнову запобіжний захід у вигляді застави 10 млн грн

"Укренерго" не встановила ліміти енергоспоживання на середу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА