День фінансів, 25 липня: вертикальна картка від Привату, цивільньна конфіскація, "революція" на платіжному ринку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 25 липня: вертикальна картка від Привату, цивільньна конфіскація, "революція" на платіжному ринку

1063
25 липня. Картки, схеми, революції.
 
Нова схема банкрутства. Кабмін запустив нову схему банкрутства. Серед основних причин для відкриття справи про неплатоспроможність – це прострочені зобов’язання на суму від 30 мінімальних зарплат; боржник більше 2 місяців не погашає і половини планових платежів; інші обставини, які підтверджують, що найближчим часом боржник не зможе виконати свої зобов’язання.
Перекази «в», «з», і «по». В Україні на третину зріс обсяг переказів коштів в межах країни. Найбільший обсяг переказів здійснили системи переказу коштів – FORPOST і «Укрпошта». В Україні найбільше грошей переказували з США. А ось з України найбільше – в Росію.
Вертикальна картка від Привату. ПриватБанк презентував вертикальну гривневу картку преміум-класу для мандрівників. Вона передбачає безкоштовні лаундж-зони, знижки на оренду авто, кешбек при купівлі квитків на всі види транспорту. Більше про «плюшки» картки, а також про вартість.
Цивільна конфіскація проти корупції. В Україні в рамках боротьби з корупцією планують ввести так звану «цивільну конфіскацію» незаконних активів. Крім того, хочуть перезапустити Національне агентство з питань запобігання корупції, повернути відповідальність за незаконне збагачення і розробити Антикорупційну стратегію на 2019-2023 роки.
“Революція” на платіжному ринку. Національний банк України планує революційні зміни в регулюванні українського платіжного ринку. Наприклад, планується введення ряду нових платіжних послуг, також надавати платіжні послуги зможуть платіжні установи, установи електронних грошей, поштові оператори, державні установи.
Назад від інновацій. У глобальному рейтингу інновацій за 2019 рік Україна посіла 47 місце. Торік це була 43-я позиція. За всіма показниками індекс склав 37,4 з 100 можливих. Перша трійка рейтингу: 1) Швейцарія, 2) Швеція, 3) США.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас