RU
 

Молодята напилися і випадково купили готель

Корреспондент.net,  11 жовтня 2018, 17:28
0
1369
Молодята напилися і випадково купили готель
Фото: Caters News Agency
Британська пара перебрала з алкоголем і взяла в оренду готель

Подружня пара викупила на три роки готель на Шрі-Ланці, у якому відзначала медовий місяць.

 
Молодята з Лондона перебрали алкоголю зі співробітниками готелю, у якому жили, і купили його. Про це повідомляє Fox News.
 
Пошлюблені 33-річна Джина Лайонс і 35-річний Марк Лі були в медовий місяць у місті Тангалле. Пара випивала і подружилася зі співробітниками готелю. В результаті молодята випили 12 склянок рому і взяли готель в оренду на три роки.
 
Пізніше подружня пара зізналася, що вони не розуміли половину сказаного персоналом. Тим не менше пара домовилася про оренду за 13 тисяч доларів за рік на три роки. При цьому подружжя погодилося виплатити 19 тисяч за перший рік, а решту суми до березня 2019 року.
 
 
Чоловік з дружиною запанікували, коли дізналися, що Джина вагітна, а вони витратили всі гроші на невідомий бізнес. І хоча він процвітає і приносить хороший дохід, пара вирішила надалі приймати подібні рішення на тверезу голову.
 
Раніше в одному з готелів Каліфорнії Кіану Ривз випадково потрапив на весілля, зробивши пару знаменитою. Також Корреспондент.net писав про те, що наречена померла на дівич-вечорі, врізавшись у стіну.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
 
 
ТЕГИ: алкогольфотоарендаШри-ЛанкаотельМолодоженысупругипьяные
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі
Загрузка...