21:23 18.09.2017

Голова Миколаївської ОДА доручив перевірити всі об'єкти області, де постійно або тимчасово перебувають діти

2 хв читати

Провести перевірку дотримання правил і заходів з протипожежної безпеки на об'єктах Миколаївської області, де постійно або тимчасово перебувають діти, доручив голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко.

"У зв'язку з жахливою трагедією в одеському таборі, доручив ретельно перевірити всі об'єкти на території Миколаївщини, де постійно або тимчасово перебувають діти. Сьогодні мої профільні заступники провели кілька нарад, довели до установ і організацій відповідні завдання та вимоги. Особлива увага - дотримання правил і заходів з протипожежної безпеки", - написав він у своїй сторінці в соцмережі Фейсбук в понеділок.

Як повідомлялося, пожежа в таборі "Вікторія" виникла близько 23.30 п'ятниці. Вогонь повністю знищив двоповерховий дерев'яний будинок, в якому на момент пожежі перебували, за уточненими даними, 52 дитини. Після гасіння пожежі рятувальники виявили обгорілі останки двох дітей. Ще одну дівчинку шукали як на місці пожежі, так і в околицях табору, куди вона, імовірно, могла втекти, злякавшись. Близько 17.00 поліція повідомила, що на місці пожежі знайдено останки ще однієї людини. Але чи належать вони третій дівчинці, поки не відомо. Також двоє дітей 2006 р.н. були госпіталізовані. Їх стан оцінюється як задовільний.

Табір "Вікторія" - муніципальний дитячий табір, в якому щорічно за рахунок коштів міського бюджету Одеси відпочивають близько 5 тис. дітей, в т.ч. діти з багатодітних та малозабезпечених сімей та діти інших пільгових категорій, переможці конкурсів та турнірів, олімпіад і змагань, діти учасників АТО і діти-переселенці. У травні ц.р. президент України Петро Порошенко зустрічався в таборі з дітьми.

Після пожежі в дитячому таборі "Вікторія" в Одесі, яка забрала життя трьох дітей, мер Києва Віталій Кличко доручив перевірити всі навчальні заклади і дитячі установи столиці на предмет дотримання правил пожежної безпеки.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українські сили завдали успішних ударів по поромній переправі в Криму і нафтовому терміналу в Краснодарському краї - Генштаб ЗСУ

Польські протестувальники блокують рух вантажівок у ПП "Рава-Руська - Гребенне" - Держприкордонслужба

Мовний омбудсмен наголошує на необхідності дотримання мовного законодавства співробітниками ТЦК і СП

Через "Резерв+" оновили свої дані майже 190 тис. жінок - Міноборони України

У допитах Баканова не було процесуального сенсу, конспірологія про його недоторканність недоречна - перший заступник директора ДБР

У Дніпрі внаслідок ракетної атаки вже восьмеро постраждалих, із них двоє дітей - МВС

Через негоду знеструмлені споживачі 68 населених пунктів у Львівській та Сумській областях - Міненерго

У справі про прорив ворога на Харківщині допитано військове керівництво і бійців, правоохоронці вивчають секретні документи - перший заступник директора ДБР

Унаслідок російських обстрілів на Херсонщині поранені чотири людини - голова ОВА

Довідка про здобувача освіти тепер доступна для формування в ЄДЕБО - Міносвіти

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА