15:26 22.07.2018

Минулої ночі до країн ЄС з України намагалися потрапити 6 нелегалів

2 хв читати
Минулої ночі до країн ЄС з України намагалися потрапити 6 нелегалів

В ніч на неділю на державному кордоні України прикордонники двічі затримували нелегальних мігрантів, загалом до країн ЄС намагалися пробратися 6 іноземців, повідомляється на офіційному сайті Держприкордонслужби.

"Одну з груп «мандрівників» затримали близько другої години сьогодні прикордонники Львівського загону. Іноземці приїхали в прикордоння двома автомобілями таксі. Прикордонний наряд під час перевірки транспортних засобів на автодорозі неподалік кордону виявив у них, окрім водіїв, чотирьох чоловіків. Вони назвалися громадянами Іраку, Лівану та Афганістану. При цьому тільки ліванець мав при собі документи, а іракці представили копії закордонних паспортів. Іноземці намагалися запевнити прикордонників, що вночі в контрольований прикордонний район приїхали зі Львова повечеряти в один із закладів громадського харчування. Згодом вони все ж зізналися про наміри потрапити в одну з країн ЄС для подальшого працевлаштування", – йдеться в повідомленні.

Затримані наразі перебувають у прикордонному підрозділі, де встановлюються всі обставини їхньої подорожі.

Ще двох нелегалів, які намагалися пробратися в Угорщину, затримали в Закарпатській області майже опівночі на ділянці відділу прикордонної служби "Велика Паладь" Мукачівського загону. "Рух невідомих осіб, які подолавши загороджувальний паркан швидко рухались у бік кордону, зафіксував прикордонний наряд. Щоб затримати правопорушників військовослужбовці здійснили попереджувальні  постріли вгору. Документів при собі затримані не мали, лише повідомили, що є громадянами Афганістану", – розповіли в Держприкордонслужбі.

Для з'ясування обставин правопорушення та складання адмінпротоколів правопорушників доставили в прикордонний підрозділ, їх подальшу долю і міру відповідальності визначатиме суд.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський: Україна очікує на Саміті миру присутності різних держав, націй і континентів, щоб кожен міг проявити своє лідерство в захисті спільних цінностей

Зеленський і Монтенегру обговорили підготовку Саміту миру та кроки щодо наближення завершення вторгнення РФ в Україну

Загинув місцевий житель с. Гаврилівка на Херсонщині внаслідок ворожого обстрілу

У Торецьку в результаті скинутих ворогом трьох авіабомб загинули двоє людей і троє дістали поранення - голова ОВА

Міноборони України не планує розсилати повістки через застосунок "Резерв+"

У Запоріжжі вирішили скасувати безкоштовний проїзд у міському електротранспорті

ВАКС обрав Смирнову запобіжний захід у вигляді застави 10 млн грн

"Укренерго" не встановила ліміти енергоспоживання на середу

Зеленський розповів про домовленості з Іспанією щодо посилення ППО

Чиновників Запорізької міськради, які фігурують у кримінальному провадженні про незаконне виділення землі, відсторонено від роботи

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА