10:57 10.03.2020

МОЗ Білорусі підтвердив ще три нових випадки захворювання на новий коронавірус, загальна кількість хворих - дев'ять

2 хв читати

У Міністерстві охорони здоров'я Білорусі офіційно підтвердили три нові випадки коронавірусу Covid-19 в країні. Повторні результати аналізів пацієнтів, що належать до контактів 1-го рівня, виявилися позитивними.

"Результати аналізів на наявність РНК коронавірусу підтвердилися", - повідомили в Міністерстві охорони здоров'я у вівторок.

При цьому там зазначили, що "превентивна ізоляція цих пацієнтів й адекватне медичне супроводження дали змогу не допустити подальшого розвитку хвороби й поширення захворювання".

На сьогодні "всі три нових пацієнти почуваються задовільно, температура у них нормальна, скарг немає", поінформували в МОЗ.

Напередодні міністр охорони здоров'я Білорусі Володимир Каранік під час прес-конференції повідомив про трьох пацієнтів, перші результати тестів яких дали позитивні результати на наявність РНК коронавірусу.

Отже, на 10 березня в Білорусі зафіксовано дев'ять випадків захворювання на коронавірус.

У МОЗ повідомили, що кількість вилікуваних від коронавірусної інфекції в республіці збільшилася до трьох осіб.

"У студента з Ірану отримано третій негативний результат тесту. У двох пацієнтів, з якими він близько контактував, на сьогодні також отримано негативні результати тестів", - сказали в міністерстві.

Очікується, що протягом поточного тижня після завершення заходів лабораторного та клінічного контролю всіх трьох пацієнтів випишуть зі стаціонару, додали у відомстві.

"Стан усіх інших пацієнтів, у яких було діагностовано Covid-19, задовільний. Температура нормальна, здійснюється лабораторний контроль і заходи медичного спостереження", - зазначили медики.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА