15:38 11.04.2018

Трамп знову критикує ЗМІ за фейкові новини щодо розслідування "російської справи"

2 хв читати

 Президент США Дональд Трамп у середу розкритикував американські ЗМІ за некоректне, з його точки зору, висвітлення ймовірних зв'язків між ним і Росією.

"Недолуга "Нью-Йорк Таймс" написала ще одну фальшиву історію. Виступити з короткою промовою телефоном (Скайпом) попросив мене Дуг Шон, а не український бізнесмен. Я був дуже позитивний щодо України, а це черговий негатив до фейкової російської історії", - написав Д.Трамп у "Твіттері" у середу.

За його словами, з'явилося "так багато неправдивих новин про те, що відбувається в Білому домі".

"(Ставлюся - ІФ) дуже спокійно і виважено, з великою увагою до (питання про) прозорості та справедливості торгівлі з Китаєм, майбутньої зустрічі з Північною Кореєю і, звичайно ж, до жорсткої газової атаки у Сирії", - написав Д.Трамп.

За словами президента, йому "приємно, що в його адміністрації розпочав працювати" Джон Болтон як новий радник президента США з національної безпеки і провідний економічний радник Ларрі Кадлоу.

"Ми робимо щось таке, що хто-небудь навряд чи вважатиме за можливе, незважаючи на нескінченне і корумповане розслідування Росії, що потребує багато часу і уваги", - пояснив американський президент.

"Немає жодної змови або вибудовування перешкод (окрім того, що я змушений відбиватися), так що тепер вони творять немислиме, (проводять - ІФ) обшуки в офісі адвокатів для отримання інформації. Погано!" - написав Д.Трамп.

Розслідування про ймовірне втручання Росії в американські вибори проводить наразі команда спецпрокурора Роберта Мюллера.

Газета "Нью-Йорк таймс" раніше випустила матеріал, в якому стверджувала, що Р.Мюллер вивчає інцидент із фінансовою виплатою у розмірі $150 тис. до фонду американського президента, зробленою українським бізнесменом Віктором Пінчуком у 2015 році в обмін на участь Д. Трампа у відеоконференції.

Цього тижня ЗМІ повідомили, що стосовно адвоката президента США Дональда Трампа Майкла Коена ведеться розслідування у справі про банківські махінації, електронне шахрайство та фінансові порушення. У рамках розслідування, за даними ЗМІ, співробітники ФБР 9 квітня обшукали офіс М.Коена у Рокфеллерівському центрі в Манхеттені, а також його апартаменти та номер у готелі, і вилучили документи про клієнтів юриста та його особисті фінанси. За даними ЗМІ, обшуки були проведені після того, як ФБР отримало звернення від Р.Мюллер.

Після повідомлень у ЗМІ Д.Трамп написав у "Твіттері", що "адвокатська таємниця мертва", і назвав подію "полюванням на відьом".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Туреччина підтримала надання Україні зброї, але виключила участь НАТО у війні

Китай підтвердив відмову брати участь у Глобальному саміті миру і заявив, що буде "продовжувати на власний розсуд просувати мирні переговори"

МЗС України засудило недружні заяви прем'єр-міністра Грузії про Революцію гідності

Соцопитування: лише 29% опитаних українців довіряють Раді, громадяни хочуть, щоб парламент більше опікувався питаннями оборони та безпеки

У складі нової Єврокомісії Угорщина не отримає портфеля з питань розширення та політики сусідства - ЗМІ

США розраховують визначитися з наступником Столтенберга до саміту НАТО

Грузинський закон про іноагентів суперечить цінностям ЄС і викликає жаль у Євросоюзі - заява

Стефанчук: Згідно з Конституцією Зеленський буде президентом до вступу на посаду новообраного президента

Рада ЄС оголосила пріоритети Євросоюзу у сфері безпеки й оборони, серед головних цілей – підтримка України

Стефанішина обговорила зі Столтенбергом очікування і підготовку до майбутнього саміту НАТО у Вашингтоні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА