09:07 24.12.2018

У Миколаївській області було припинено діяльність банди накркоділлеров

2 хв читати
У Миколаївській області було припинено діяльність банди накркоділлеров

Поліція Миколаївської області припинила діяльність міжрегіонального банди наркодилерів, повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївській області.

Троє людей збували кристалічний метадон, опій і димедрол за допомогою так званих "закладок" по всій території України.

"В даний час вони затримані в порядку ст. 208 КПК України ... Фігурантам повідомлено про підозру у збуті наркотиків, незабаром їм будуть обирати запобіжний захід" - йдеться в повідомленні н офіційному сайті Нацполіціі в неділю

Організатором групи був 27-річний житель Жашкова Черкаської області. Залучивши до "справи" 24-річного жителя Черкас, який виконував завдання оператора, і 19-річного жителя Луганської обл. в ролі "закладника", чоловік координував і ретельно контролював роботу виконавців.

Спілкуючись з ними виключно за допомогою месенджера, організатор надавав оператору вказівки щодо назви, кількості та обсягу замовлень, а той, у свою чергу, координував дії "закладника". Останній займався отриманням поштових відправлень від організатора, її розфасовкою і кур'єрською доставкою до місць цілей, дізнавався від оператора. Після оплати за товар, оператор повідомляв клієнтів про місця зберігання «закладок».

Гроші за наркотики замовники платили на спеціально відкриті банківські рахунки. Правоохоронці одночасно провели 12 обшуків, в тому числі за місцем тимчасового проживання фігурантів у Київській та Черкаській обл. Наркодилери були затримані місцевими правоохоронцями в Миколаївській області.

"За результатами оперативно-слідчих дій вилучено 20 закладок ацетильованого опію та димедролу, розфасовані в гумові контрацептиви по 15-20 мл кожна, 121 закладку кристалічного метадону, близько 300 таблеток димедролу і 100 мл концентрату макової соломи, велику кількість сім - і банківських карток, чорнові записи, мобільні телефони, комп'ютерну техніку та грошові кошти "- відзначили в Нацполіціі ..

За цінами "чорного" ринку вартість вилучених наркотиків становить приблизно мільйон гривень.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Щоденні атаки росіян Харкова доводять їхню мету стерти з лиця землі друге за величиною місто в Україні, тому потрібна сучасна зброя

Зеленський: Україна очікує на Саміті миру присутності різних держав, націй і континентів, щоб кожен міг проявити своє лідерство в захисті спільних цінностей

Зеленський і Монтенегру обговорили підготовку Саміту миру та кроки щодо наближення завершення вторгнення РФ в Україну

Загинув місцевий житель с. Гаврилівка на Херсонщині внаслідок ворожого обстрілу

У Торецьку в результаті скинутих ворогом трьох авіабомб загинули двоє людей і троє дістали поранення - голова ОВА

Міноборони України не планує розсилати повістки через застосунок "Резерв+"

У Запоріжжі вирішили скасувати безкоштовний проїзд у міському електротранспорті

ВАКС обрав Смирнову запобіжний захід у вигляді застави 10 млн грн

"Укренерго" не встановила ліміти енергоспоживання на середу

Зеленський розповів про домовленості з Іспанією щодо посилення ППО

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА