16:12 07.09.2020

Кличко пообіцяв оприлюднити список депутатів Київради, які не проголосують за виділення коштів транспортникам

2 хв читати
Кличко пообіцяв оприлюднити список депутатів Київради, які не проголосують за виділення коштів транспортникам

Мер Києва Віталій Кличко пообіцяв оприлюднити список депутатів Київради, які не проголосують за виділення коштів транспортникам.

Під час онлайн-брифінгу у понеділок Кличко зазначив, що на минулому засіданні Київрада знову не ухвалила рішення щодо додаткового фінансування комунальних підприємств-перевізників - для виплати заробітних плат працівникам метрополітену і "Київпастрансу". Тому працівники транспортної сфери ризикують залишитися без зарплат, через втрату доходів підприємств під час суворого карантину. Коли метро тимчасово не працювало, а наземний транспорт перевозив пасажирів у спецрежимі.

"Щоб забезпечити стабільну роботу метрополітену та своєчасну виплату зарплат обсяги бюджетних асигнувань підприємству потрібно збільшити на 162 млн грн. А у "Київпастрансі" заборгованість із виплати зарплати вже становить понад 77 млн грн", - зазначив мер.

За його словами, профспілки, які неодноразово зверталися до Київради із закликом забезпечити роботу транспортної сфери та надання послуг із перевезення киян, вимагають оприлюднити прізвища усіх депутатів, які не голосували за таке рішення.

"Бо когось "випадково" не було в залі. Хтось "не доїхав", а хтось - проігнорував голосування. Тоді як більшість із нинішніх депутатів знову йдуть на вибори. І знову розповідатимуть киянам, як захищатимуть їхні інтереси та розвиток столиці. Тому, якщо на засіданні цього тижня ми не ухвалимо рішення про фінансову підтримку підприємств-перевізників, - буде оприлюднено весь список - хто і як із депутатів голосував. І потім нехай пояснюють людям свої політичні мотиви" - зазначив Кличко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Спецслужби РФ мають намір активізувати диверсійну діяльність проти країн НАТО - ISW

Окупанти завдали ударів по цивільній залізничній інфраструктурі Харківщини, поранені шестеро залізничників

Звільнені від відбування покарання перші ув'язнені, які підуть на фронт

Зеленський про атаку на Харків: Російські терористи користуються браком ППО і можливостей знищувати пускові установки РФ поблизу кордонів

Кількість загиблих у Харкові зросла до шести - обладміністрація

Прикордонники не беруть до уваги застосунок "Резерв+" під час перетину кордону

На сумському напрямку у ворога зосереджені певні сили, але їх недостатньо для удару стратегічного рівня - Держприкордонслужба

У Харкові четверо загиблих, ще двох людей шукають - ОВА

Окупанти обстріляли Малу Токмачку Запорізької області, загинув місцевий житель

Найближчі дні в Україні будуть теплими, у низці областей пройдуть короткочасні дощі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА