RU
 

Компанія NOVBUD: вчора, сьогодні, завтраРеклама

Корреспондент.biz,  27 грудня 2019, 10:00
0
452
Компанія NOVBUD: вчора, сьогодні, завтра
Забудовник NOVBUD: ми виконуємо мрії

Одна з беззаперечних переваг девелопера – створювати житло абсолютно нового формату з теплою сімейною атмосферою, де все необхідне – поруч.

Бути в рейтингу ТОП-10 забудовників, за версією авторитетного Forbes, переможцем головної будівельної премії України iBuild, отримати нагороду "Надійний забудовник Київської області" та "Зірку Конфедерації" як партнер Конфедерації будівельників України, мати у портфелі 78 збудованих будинків, – лише частина переваг компанії NOVBUD.

Часто мешканець мегаполісу мріє поєднати динамічність міста з розміреним темпом заміського життя. Реалізовувати це бажання і надавати різноманітні комфортні формати заміського життя і покликана компанія NOVBUD.

 

Зокрема, затишна сімейна атмосфера панує в житловому комплексі, який ми вважаємо одним з найбільших досягнень компанії NOVBUD: ЖК "Петрівський квартал". Це чи не наймасштабніший житловий комплекс України, в якому 74 будинки вже збудовано і ще 25 – на черзі, і ми пишаємось, що саме ми стали його авторами.

Квартал нагадує "місто в місті" – тут передбачена практично вся інфраструктура, необхідна для повноцінного життя: супермаркети, аптеки, дитячі центри і фітнес-клуби, магазини, центри розваг, численні дитячі та спортивні майданчики, дитсадки і школа, поліклініка, кафе, ресторани. Наразі інфраструктура “Петрівського кварталу” налічує понад 165 об’єктів. Саме цей проект отримав високу оцінку в рамках церемонії нагородження премією IBuild від Конфедерації будівельників України. Також "Петрівський квартал" відзначили нагородою "Кращий житловий комплекс формату "Місто в місті". 2018 року "Петрівський квартал" став лауреатом 22-ої загальнонаціональної програми "Людина року–2017" в номінації “Комплекс року”. А цьогоріч у ЖК урочисто відкрили пам’ятник Кузьмі Скрябіну, який був великим другом "Петрівського кварталу", рекламував його і навіть збирався придбати тут квартиру.

Ще один наш проект, який користується заслуженою популярністю інвесторів, – ЖК "Нові Теремки". В ньому ідеально поєднані зручна локація, затишок передмістя і розвинена інфраструктура. У планах забудовника – 7 черг закритого безпечного комплексу з 25 будинків, перша черга вже реалізована, найближчим часом буде здана друга. Оптимальне транспортне сполучення, а також наявність школи, дитсадка, дитячих майданчиків, магазинів, супермаркета Novus – безперечні переваги комплексу. А додатковим бонусом ЖК можна вважати озеро, ліс і яблуневі сади, парк “Феофанія” та музей Пирогово, що знаходяться у безпосередній близькості: обравши ЖК “Нові Теремки”, ви житимете в абсолютній гармонії з природою.

 

 

ЖК “Нові Жуляни” будується за принципом "Спокійне місто всередині мегаполісу". Концепція нового ЖК продовжує досвід попередніх успішних проектів. У планах компанії – зведення абсолютно автономного житлового комплексу з максимально продуманим простором і високим рівнем безпеки.

Одна з цікавинок проекту – квартири нового формату з вільним плануванням, тобто без опорних конструкцій та стін.

У ЖК реалізована ідея "двір без машин", за рахунок чого буде збільшено прибудинкову площу. На території комплексу цілодобово працюватиме охорона і система відеоспостереження.

 

Ще один проект, який перебуває на фінальному етапі, – ЖК "Квартал Крюківщина". Тут також була дотримана стратегія "все під рукою" з власною інфраструктурою, зоною відпочинку для дорослих та дітей, спортивними майданчиками і, звичайно, зі збереженням прилеглих зелених зон.

Цього року забудовник NOVBUD отримав нагороду “Компанія року–2018” за “Розбудову країни і суспільства”. І це абсолютно виправдано, адже місія компанії – зробити щасливим кожного українця, збудувавши для нього житло його мрії.
 

ТЕГИ: Недвижимостьжильебизнес
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Загрузка...