15:50 28.08.2018

Пожежу на звалищі поблизу Балаклії ліквідовано

1 хв читати
Пожежу на звалищі поблизу Балаклії ліквідовано

Пожежу на несанкціонованому звалищі поблизу м. Балаклія Харківської області, яка виник двома днями раніше, було ліквідовано у вівторок о 13:52, повідомляється на офіційному сайті Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"Постраждалих немає. 28 серпня о 13:52 пожежу ліквідовано", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, інформація про займання на несанкціонованому звалищі поблизу Балаклії Харківської області надійшла до служби "101" у неділю, 26 серпня, о 12:05. Вогонь поширився звалищем на площу близько 1,5 га, захопив частину лісосмуги та загрожував поширитися на розташоване поруч міське звалище м. Балаклія.

У гасінні вогню було задіяно дев’ять спецавтомобілів і 40 людей особового складу ДСНС. Рятувальникам допомагали добровольчі пожежні команди с. Андріївка та підприємства "Світанок", бійці пожежної охорони Міністерства оборони та пожежний вертоліт ДСНС Мі-8. О 16:53 того самого дня займання було локалізовано.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом пожежі за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Причини пожежі встановлюються.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА